Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuverty.

Ból.. jajników?... po seksie :(

Polecane posty

Gość kuverty.

Nie mam żadnych infekcji ani nic, w ciąży nie jestem. Czasami po mocniejszej zabawie (żadnych leków na pobudzenie ani zabawek!) bolą mnie nieco janiki, ale po minucie przechodzi - uważam że warto, bo to oznacza że stał jak skała :D Ale bez żartów teraz, od 10 minut mi nie przchodzi i boli jak 10 okresów :( Głupio mi powiedzieć chłopakowi, nie wiem może się stęsknił jego penis po 2 tygodniach rozłąki, ale było super. Aż do parunastu minut temu :( Wymoczyłam się we wrzątku pod prysznicem asle boli wciąż... Pomoże ktoś? Proszę o odpowiedzi na serio

Gość kuverty.
dodam że ostatni raz pełęn "przekrój" badań miałam może miesiąc temu i nic, łącznie z usg, cytologią i innymi

Gość tezz
Ha ha ha zakwasy...a pewno zakwasy..po trzech dniach powinno przejsć!

Jąjniki, szyjka macicy albo pęcherz. Wszystko to może być poobijane podczas seksu. Szyjke macicy czuć najbardziej w trakcie i dość szybko przechodzi, pęcherz, jeżeli uprawialas seks przy pełnym pecherzu może boleć dłużej i dotkliwiej. Zawsze rob siusiu przed ;P. Jajniki raczej od ostrzejszego seksu nie bolą, sa po bokach, to bardziej szyjka macicy.

Gość wójekstaryhueik
ci faceci chyba was całkiem zajeździli XD

tez tak kiedys mialam kilka razy upadalam na podloge i nie moglam sie podniesc ból niesamowity ;( ale pozniej przestalo ;) ale uprawiaj teraz delikatny sex a wszystko wroci do normy ;) ;D