Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghfthjfgjfg

CZY WARTO SPOTYKAC SIE Z FACETEM KTÓRY ZARABIA TYLKO 2 TYS ZŁOTYCH??

Polecane posty

Gość fghfthjfgjfg

nie wiem czy to dobry materiał na męża

Gość maturks4
Jeżeli chcesz być utrzymanką, to NIE Ale facet może ma dobrze w głowie i na taką puściznę nawet nie spojrzy, czego mu serdecznie życzę

mieć zbyt wysokie wymagania to nie dobrze pieniądze wyznacznikiem miłości :O galerianka ?

Gość ALE TO WCALE
A gowno! Wlasnie dobre podejscie. W koncu kobieta ma rodzic dzieci i wiadomo ze dla tych dzieci chce miec jak najlepsze srodowisko a wy ja tu juz zaraz od galerianek wyzywacie. Bezsens.

Morgen Mysza. No na tej kafe to albo zboczency albo idioci albo ... puste materialiski. Haha jesli dla ciebie miernikiem milosci i wartosci partnera sa pieniadze to proponuje od razu do burdelu - TAM DOSTANIESZ WIEC NIZ DWA TYSIAKI NA MIESIAC.

Gość fąfafine
wiem, ze to prowokacja ale interesowanie się stanem majątkowym i pieniędzmi faceta jest to normalne zjawisko przyrodnicze u zwierzą , róznych np jest taki gatunek ptaków gdzie samica oglada domki zbudowane przez samców ptaszków i składa jaja z tym który ma najlepszy lwica wybiera tego co najlepiej poluje, małpy też tak więc z tym materializmem u kobiet to bujda chociaż cywilizacja ludzka stworzyła możliwość dorabiania się na podstawie inteligentnego, bystrego umysłu , może facet nie mieć nic i osiągnać dużo

Gość klaustrofobia
ok nie materialistki powiedzcie jK Z TAKIM MIEC DZIECI?

Gość klaustrofobia
MYSZA A TY TAKA nie materialna i co? masz z tego? w bidzie zyjesz z dzieciorami. gotujesz zupy na korpusach z biedronki

Gość a ja.....
myślałam, że obowiązek finansowy wobec dzieci dotyczy obojga rodziców, a nie tylko ojca. Hmm w moim otoczeniu mamy też pracują

Gość ech.....................
klaustrofobia ok nie materialistki powiedzcie jK Z TAKIM MIEC DZIECI? ...ruszyć dupsko do roboty i też zarabiać co najmniej tyle samo co facet🖐️))

Gość co by nie gadać
2 tyś w dzisiejszych czasach to mało. powinien poszukać lepszej roboty. prawdziwy mężczyzna poczuwa się do tego, aby utrzymać rodzinę na przyzwoitym poziomie ( nawet jeśli żona też pracuje). jak mielibyście się np. na dzieci zdecydować?

Gość fąfafine
owszem wiem że kobieta może też zarabiać ale w polsce jest takie prawo że kobiety z dziećmi się dyskryminuje , kobiety w wieku rozrodczym -nie daje się im umów więc to nie wina kobiety że ma problem ze znalezieniem pracy a bardzo sie stara kobiecie w tym kraju trudno jeśli nie ma znajomości albo bogatego taty więc facet musi generalnie zadbać finansowo taki ustrój, sorry , to nie Francja, Anglia albo Niemcy, z nimi się nie równajcie

Gość niiiiiiiiiikt panna
Prawdziwy focet po pytaniu kobiety ile zarabia pierdolnal by ja z liscia :classic_cool:

Gość fąfafine
męska rzecz -jesteś dzieciuchem tak jak 90 % tutaj rozmawiających to że we Francji pala samochody na przedmiesciach jest właśnie spowodowane wysokim poziomem życia tego kraju a mianowicie kto to robi ? imigranci z biednych krajów, murzyni, turki itp , dlaczego wszyscy chcą emigrować do francji albo Niemiec ? a dlaczego nie chcą przyjechać do polski ? turki, murzyni, cygani i inni obywatele biednych krajów nie chcą przyjechać do polski bo tu bieda , małe zarobki i nie ma pakietu socjalnego więc na ten przykład jadą do Francji, dostają tam mieszkania na przedmieściach, pieniądze, zasiłki , pracę w kuchni albo w slklepach ale ci imigranci chcą takiej jakości życia jak Francuzi, CHCĄ WIĘCEJ! więc się buntują i pala samochody , robia burdy nie pojmujesz sytuacji gospodarczej to zamilcz i nie dyskutuj

Gość fghfthjfgjfg
ja zarabiam 2 tys i on zarabia 2 tys, wiec chy7ba nie powinno nam byc zle, ale wolałabym zeby facet zarabiał jakies 4-5 tys, zawsze to wiekszy komfort

Gość M-i-s-i-aaaaaaaa
Czy Wy dziewczynki nie przesadzacie troszke? Skoro macie wymagania wieksze niz podstawowe, to pmyslcie o otworzeniu wlasnej firmy i zarabianiu kasy na poziomie wymagan???????

Gość fghfthjfgjfg
nie chodzi o to, chodzi o to,zeby umiał utrzymac rodzine

Gość ale zawsze facet który
zarabia 10 tysięcy - może nagle zacząć zarabiać 2. Różnie w życiu bywa. A ten, co zarabia 2 - może zacząć 10 :-D

Gość a co ty oferujesz za
te więcej niż 2 tyś ? o urodzić dziecko to każda potrafi , co masz jeszcze do dania ? bo rozumiem ,że traktujesz się jak towar z odpowiednią ceną abonamentu miesięcznego

Gość fąfafine
a ty autorko to już sie wygłupiasz słusznie napisała jedna że ktoś kto np zarabia obecnie 10 tys może za 2 lata zarabiać 1500 zl jest demokracja i nie ma nic NA PEWNO przestań się wygłupiać i jaja robić

Gość M-i-s-i-aaaaaaaa
fghfthjfgjfg - ja nie mialabym nic przeciwko temu by moje KoFanie wygralo 100 milionow w lotto ;-)

Gość Annnnnnnnnnnnnnna qwertyczka
Ten co zarabia 10 tys moze miec kazdego kogo chce a nie takiego wybrednego paszteta

Gość fghfthjfgjfg
W sumie powinnam sie cieszyc ,że w ogole ma prace... wiem,że to głupie, ale zawsze miałam wbite do głowy ( to przez moja rodzine, pewnie wynika to z dziecinstwa),że facet powinien bardzo dobrze zarabiac.

Gość M-i-s-i-aaaaaaaa
fghfthjfgjfg - facet powinien dobrze zarabiac? A co Ty powinnas? Inkasowac te zarobki??????????

jakby mial dobrze w głowie to by umial zarabiac a za 2tys w tych czasach nie wyobrażam sobie życia rodzinnego.

Gość fghfthjfgjfg
nie inkasowac... ale przeciez tez chcemy gdzies wyjezdzac itd... Jakby miał te 2, 5 tys to juz byłabym spokojniejsza