Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żyrka88

akt urodzenia

Polecane posty

Gość żyrka88

hej dziewczyny. we wtorek mam wizyte u dr kawulok. zalezy mi na cc na zyczenie. mysle ze nie bedzie z tym problemu:) termin wg OM 4 grudnia :) ale mysle ze w listopadzie corcia bedzie z nami bo szyjka jest juz bardzo krótka. juz sie nie moge doczekac. mam jednak pytanie do mam ktore juz urodzily w esculapie i nie są z bielska. otóz chodzi mi o akt urodzenia dziecka. czy esculap zawsze wysyła informacje do urzedu sc w bielsku czy jesli oboje z narzeczonym jestesmy zameldowani w jastrzebiu mozemy sami zglosic fakt urodzenia dziecka u nas w urzedzie i tam załatwic akt urodzenia??z góry dziekuje za informacje pozdrawiam

Gość kuku rykkkku
"narzeczonym" czyli rrodzimy bękarta. Nie dziw, że przejmujemy się aktek urodzenia...W rubryce 'ojciec' będzie "nieznany"

Gość pani Alicja
pójdziecie z narzeczonym to dopełnicie wszystkich formalności ale najpierw zadzwońcie, to urzędnicy wam objaśnią jaka jest procedura ;) a dla ciebie moja miła: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5015035 z małym dodatkiem ( gratis) Pozytywna wersja: IV "Czcij ojca swego i matkę swoją " 😘

Gość a czy twoje urodziny
akt urodzenie dostaje się w miejscu urodzenia dziecka, niezależnie gdzie się mieszka czyli w Waszym wypadku załatwiacie wszystko w bielsku

Gość mamama26
dokładnie jak piszą wyżej - musicie w bielsku - ja rodziłam w krakowie i mąż też musiał potem jechać do krk