Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

Jest tu jakaś fryzjerka??????

Polecane posty

Witam. Co możecie mi polecić z odżywek i masek fryzjerskich na bardzo zniszczone włosy?? Aby były gładkie i się nie puszyły. Używałam wiele sklepowych odżywek i jedyna która mi pomogła to elseve z mleczkien królewskim (zostawiałam na cała noc). Szukam czegoś profesjonalnego o takim działaniu bądź lepszym pozdrawiam i dziekuje z góry ;)

Najbardziej byabym chyba zainteresowana firma Matrix, mialam robiona dekoloryzacj w salonie i wosy mialam cudowne, mialam nakadana jak odywke ale nie wiem jaka wiem ze wasnie Matrix. Czego uywaj fryzjerzy?

Gość to ja tez mam pytanie
do fryzjerki :) pytalam swojej, ale nie potrafila mi nic powiedziec co mam robic, aby moje dlugie wlosy zawsze byly puszyste przez caly dzien jak je nosze rozpuszczone? bo zazwyczaj po godzinie dwoch wlosy mi sie skluszczaja i nie sa takie ladne puszyste A lubie nosic dlugie wlosy :)

Kup sobie szampon i odżywke z serii elseve objętość (takie fioletowo-srebrne opakowanie chyba) i susz włosy głowa w dol, ewentualnie zaopatrz sie moze w ten puder dodający objętości, moja siostra stosuje to wszystko (oprócz pudru) i ma tak długie, puszyste, świetne! ma je bardzo gęste