Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadziwionaona

dziwne, a może nie?

Polecane posty

Gość zadziwionaona

Ostatnio przypadkiem dowiedzialam się, że mój mąż nawiązał kontakt tuż przed naszym ślubem ze swoja ex, pisał do niej nawet w dniu naszego ślubu, wspominając ich najlepsze dni. Trochę mnie to zaskoczyło, ale i zabolało. Jesteśmy małżeństwem od 3 lat, a wcześniej poznaliśmy się kilka miesięcy wcześniej. Mój mąż ma 40 lat, ja 2 mniej.

Gość małża
Oj, on Cię nie kocha.

Gość sdfghjaaaaaaaaaa
ona jego równiez

Gość zadziwionaona
Dlaczego tak sądzisz?

Gość Czara Goryczy
a jak się tego dowiedziałaś?

Gość małża
Bo tez kiedys brałam ślub i nie myslałam wtedy o nikim innym, tylko o swoim przyszłym mężu, ślubie, życiu. Przeciez to wielki dzień i to napięcie, wyczekiwanie, niezapomniane.

Gość Czara Goryczy
małża ma rację do mojego faceta też odezwała się jego ex - w najszym dobrym czasie bycia razem - nawet jej nie odpowiedizał, po prostu zablokowałam. Ja od swojego exa tez nie odbierałam telefonów, nie odpowiadałam na maila, tylko usuwałam bez czytania i rozpamiętywania. EX to ludzie których należy wykasować w całości z naszeog życia, wspomnień..oni byli...oni się zdarzyli, ale mają na nas taki wplyw jak przypalony szpinak w podany nam w przedszkolu

Gość zadziwionaona
Jak sie dowiedziałam? A musiałam znaleźć jakiś numer w jego telefonie i znalazłam jego życzenia do niej pisane wierszem w stylu życze Ci wiele miłości, dodam, że świąteczne i wysłane o 11 w nocy. Nie rozumiem, bo my jestesmy naprawdę bardzo szczęśliwi.

Gość no wiesz różnie to
moim zdaniem to wcale nie świadczy o zdradzie, może taki ma charakter? Tewż kiedyś byłam z człowiekiem który sie z exami przyjaźnił, pewna byłam że mnie nie zdradza ale i tak bolało i źle mi z tym było. Teraz jestem z człowiekiem, który ewentualne smsy od byłych ( a jest ich mało) pokazuje mi a potem ze smiechem kasuje. Albo mowi że ta i ta dzwoniła, ale nie odebrał. Nie wiem dlaczego to robi, ale czuje sie przez to pewniej.

Gość zadziwionaona
Zdradzać to on mnie nie zdradza, ale czy kocha? Zaczynam się zastanawiać. Może panowie, coś w tym temacie powiedzą?