Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna&aaa

Co na kaca?

Polecane posty

Gość Justyna&aaa

Znacie jakieś dobre metody na pozbycie się skutków wczorajszej imprezy? Oprócz hektolitrów wody mineralnej... Łeb mi pęka :-P

Gość ftg3rtf3
tabl. przeciwbólowa i soki warzywne wogole trza uzupełnic niedobory witamin i minerałów

:) - Dużo glukozy (miód, herbata z kilkoma łyżeczkami cukru lub glukoza jak masz w domu) bo pomaga wątrobie w pozbyciu się alkoholu - dużo wody ale to już wiesz (szklanka co pół godziny) - 2 tabletki multiwitaminy typu plusssz - kawa z cytryną (to na ból głowy) - 2 banany i pół tabliczki czekolady też pomaga - alkohol wypłukuje magnez więc jak masz w tabletkach to weź To powinno pomóc. Nie musisz wszystkiego na raz. Do 18 ci przejdzie :D

Gość blondyneczka - 31
na kaca najlepsza jest praca :P

Gość Dailyny
Skoro siedzisz przed kompem to nie jest tak źle. Prawdziwy kac, to kiedy nie mozesz podnieśc głowy z poduszki a wzięcie czegokolwiek do usta kończy się torsjami

Też słyszałam że piwo dobre na kaca, szczególnie takie otworzone wieczorem i wypite rano. Jednakże nie wyobrażam sobie na kacu pić piwa. Normalnie na sam widok alkoholu wtedy jest niedobrze a co dopiero żeby wypic cos z %.

no na takim konkretnym kacu to rzeczywiście niedobrze się robi na sam widok, ale na takim lekkim z bólem głowy głównie to da się wypić, naprawdę przechodzi

polecam dużą ilość wody z cytryną i odrobina cukru ;) mi pomaga zawsze ;) i na to tabletke etopirynki ;))

Gość Justyna&aaa
Dzięki ludziska za wszelakie porady :-) maślankę dorwałam i tabletkę puki co zaraz się pod prysznic zabiorę bo pół niedzieli zmarnowałam :-P Masakra a co do piwa to nie ma mowy na samą myśl źle mi się robi :-P

Gość Justyna&aaa
aleee ulgaaa Własnie zrobiłam wielkie kupsko tz. kacówę. Chyba z godzinę nikt nie będzie mógł wejśc do łazienki :)

Gość Justyna&;aaa
Co do posta o kupie- oczywiście nie moje słowa :-) do "życzliwej" osóbki podszywającej się pode mnie: gratuluję o oryginalnego poczucia humoru :-P