Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego moj syn jest leniwy?

Dlaczego mam tak bardzo leniwego syna???

Polecane posty

Moj syn roznosi ulotki (3 bankow) gdzie pracuje od 8-12 a potem pracuje w supermarkecie przy rozkladaniu towaru. Oprocz tego uczy sie zaocznie. Studiuje dziennikarstwo i komunikacje spoleczna, ciagle idzie po najmniejszej linii oporu!

Co on zarobi na tych ulotkach, pracuje jak zebrak po 4 godziny dziennie. Potem uklada towar i tez nie zbyt sie przy tym narobi. Kierunek studiow tez byle jaki, taki po ktorym nie ma pracy. Powinien isc na jakis inzynierski kierunek i do jakiejs fizycznej pracy z ktorej bylyby pieniadze.

Na chwile obecna jestem bezrobotna i szukam pracy. Pracowalam 5 lat w banku, potem pracowal 10 lat w urzedzie gminy, potem kolejna lata jako rejestratorka medyczna, dwa lata pracowalam w salonie orange. Na chwile obecna szukam pracy.

nie mam, za moich czasow nie byly potrzebne.

totalna bzdura, wielu z mojej rodziny ludzi w wieki 40+ studia pokonczylo i jakos im sie przydaly. przestan robic nagonke na syna, bo nie masz zadnych podstaw ku temu, bierz sie lepiej za jakies kursy doszkalajce, bo wstyd tylko robisz

Kursy doszkalajace? ja mam doswiadczenie zawodowe i jestem w trakcie poszukiwania pracy.