Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa

seks po porodzie

Polecane posty

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa

ponad miesiac temu urodzilam dziecko juz jestem po pologu a moj maz w ogole jaby nie byl zainteresowany seksem w ogole nie dazy do tego...jaka moze byc tego przyczyna?czy juz przestalam byc dla niego atrakcyjna?moze go juz nie podniecam w koncu karmie jego dziecko piersia...?jak uwazacie?

Niektorzy mężczyzni że tak to brzydko ujmę " brzydzą się " bo poród to wiadomo nic symapatycznego tymbardziej jak to widział, niestety tak jest, ale to z czasem mija, moze to byc i przyczyna tego że sie boi ze zrobi Ci krzywdę.

Gość smutna do bolu
tez mam ten problem tylko ze rodzilam 8 mies temu:(

No niestety niekórzy biora wszystko do siebie :(:(:( Ale badzcie dobrej myśli, to wkońcu Wy dałyscie zyje jego dziecku ! powinnyście być dumne i mieć w tyłku to ze on Was nie chce dotknąć! Jeszcze przyjdzie do Was! zacznijcie dbac o siebie, nosic szpileczki i spódniczki, zeby zobaczyli ze maja naprawde wspaniałe partnerki i inni tez to zobaczą ze jesteście naprawde jak dorosle kwiatuszki :)

Gość rottana
ufff ja to mam szczęście, mój partner też był przy porodzie ale do sexu się nie zraził... wręcz przeciwnie, mam wrażenie że przez tą przerwę po porodzie jestem jescze bardziej pożądana przez niego. Życzę ci żeby i twój facet się przełamał...

Gość smutna do bolu
a mojemu sie odmienilo jakis czas temu moze z 3 mies temu, zaraz po porodzie bylo super, kochalismy sie jak wczesniej i tak z dnia na dzien przestal tego potrzebowac..:(

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
wiecie nawet jesli za jakis czas bedzie mu sie znowu chcialo to podejrzewam ze mpoja duma przejmie nade mna wladze i wtedy to ja nie bede chciala:/jest mi przykro z tego powodu bo wcale sie nie roztylam i wygladam w miare dobrze jak na miesiac po porodzie no moze brzuch jeszcze nie wrocil calkiem do formy ale poza nim wygladam wedlug mnie ok, piersi wieksze niz byly a on sie kladzie spac pozniej niz ja i odwraca sie tylkiem ani nie przytuli ani nic;(;(

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
hmm moze ja nie powinnam przy nim karmic dziecka?moze on po prostu jak widzi mnie karmiaca piersia to mu sie odechciewa????sama nie wiem!w ciazy kochalismy sie ale im blizej bylo do porodu tym rzadziej a w ostatnich 2moze 3 miesiacach to juz wcale!

Ninanaaaaaaaaaaaa a w ogóle z nim rozmawiałaś? Tutaj można sobie gdybać, a tak naprawdę nikt nie zna Twojego męża i niewiele możemy pomóc.

Gość 26 mc PRAWIE
a co ty robisz w związku z tym? czekasz?

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
nie umiem rozmawiac na te tematy, brzmi to pewnie smiesznie ale taka jest prawda nie potrafie sie go zapytac dlaczego mezu nie uprawiamy seksu....

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
po czesci chyba sie wstydze zapoytac a po czesci boje tego co moglabym uslyszec ze np nie ma ochoty albo cos w tym stylu:/

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
moze ktos doradzi mi co robic albo mial podobna sytuacje???????

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
a jesli chodzi o porod to moj maz nic nie widzial bo ja mialam cesarke wiec to odpada...

Gość chcąca pomóc
A może on myśli tak samo jak Ty? Może najprościej byłoby wyjść z inicjatywą??

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
tak pewnie masz racje tylko ja sie boje odrzucenia co jesli ja wyjde z inicjatywa a on nie bedzie chcial??wolalabym zeby to on zabiegal o zblizenie zwlaszcza ze ja sie czuje teraz troche nie pewnie bo wiadomo ze po urodzeniu dziecka moje cialo nie wyglada juz tak samo

Gość chcąca pomóc
Ciężko coś sensownego doradzić, wszystko zależy od tego jak między Wami było wcześniej. Ale pomyśl z jego strony, może nie chce nalegać bo mysli np że jesteś zmęczona opieką nad dzieckiem, nie jesteś jeszcze gotowa czy coś w tym stylu. Nie wiem. Uważam jednak ze warto spróbowac. Co teraz robi Twój mąż? maluch śpi? To wskakuj w fajna koszulkę i zaproponuj mężowi masaż. Troche odwagi!

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
Dzidzius spi a maz na piwie z kolega...ale moze jak niebawem wroci a maly bedzie spal nadal to sie jakos postaram chociazby ladna bielizna go skusic:D...i moze masz racje ze on tak sobie wlasnie mysli ze jestem zmeczona albo jeszcze niegotowa na seks ale szkoda ze nie probuje tego sprawdzic:/no coz moze go jakos podejde dzisiaj...:)

Gość chcąca pomóc
Powodzenia :)

Gość Ninanaaaaaaaaaaaa
nie dziekuje zeby nie zapeszyc ;)