Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lisek chytrusek333

Jak sie zachowywac gdy dziecko wam wstydu narobi??

Polecane posty

Gość Lisek chytrusek333

Moja corka wczoraj miala 4 urodzinki, i dostala i wujka(mojego brata) żółtą plastikową hulajnoogę, to jak zobaczyla prezent zaczela prawie ryczec ze chciala srebna metalową a nie taka, jej sie nie podoba, i ma isc sobie z jej przyjecia bo brzydki prezent kupił , i jeszce wielee wstydliwych zdan wykrzyczala jękiem. PPIERWSZY raz sie tak zachowala (chodzi pierwszy rok do przedszkola i zapewne stąd takie zachowanie )A ja myslama ze z mezem sie pod ziemie zapadniemy.Bylo jeszcze sporo gosci przy tej akcji.Naszczescie brat ma dysntans do siebie i obrocil to w chimery dziecka, ale moja matka powiedziala ze jakby wnuczka sie tak do niej zachowala to by poprpstu wyszla z tym "nieudanym"prezentem i tyle by było

Jak moja 4 latka by miała takie chimery to prezent zwrócilibyśmy ofiarodawcy a ona poszłaby do pokoju i jak by jej przeszło to miałaby przyjść tę osobe przeprosić ( a to czy ten prezent dostanie znowu zależałoby od tej osoby, ale to po przeprosinach). Na pewno nie byłoby mi wstyd za nią bo ma tylko 4 lata i nie wie, jak należy się zachować i powie prawdę prosto w oczy. Oczywiście należy wytłumaczyć jej jak należy się zachowywać i tyle.

Gość kinia1321
dać w dupe!

Gość hahahahahahahahahaha......
rozwódkaaa "na urodzinach to ciężka sytuacja, ale na ulicy czasem udaję, ze to nie moje dziecko" :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość mama dwqójeczki
ja tez przy wujku wytłumaczyłabym że nieładnie tak się zachowywać i kazała oddac przeprosic, wujkowi powiedziałabym zeby oddał do sklepu jak ma jeszcze paragon, a małej ze juz nigdy wujek nie da prezentu, oczywiscie nie dostałaby hulajnogi takiej jaką chce- żadnej hulajnogi by nie dostała w pzyszłosci nauczyłaby się dziękowac za to co ktos jej dał i cenic to