Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Poznam dominującą, wymagającą Księżniczkę (Łódź)

Polecane posty

To, że są pod butem, to jeszcze pół biedy. Najgorsze jest to, że wiekszośćz nich, nie zdaje sobie sprawy w jak beznadziejnej sytuacji się znajdują :)

Gość ijkr
nocny motyl-powiem krotko i twardo-piszesz fantazje.Po prostu.Wiesz dlaczego?Bo wy kobiety podobno potraficie bardziej kochac niz my-mezczyzni a co za tym idzie milosc was bardziej uzaleznia ubezwlasnowolnia niz nas.Ja osobiscie uwazam ze jest to poglad bledny-bo my potrafimy kochac az do smierci-w rozumieniu az popnisc smierc-np.za ojczyzne.jednak meska psyche jest znacznie bardziej silna niz kobieca.Tu ja widze zrodlo naszej sily i to wlasnie powoduje to ze nie masz racji.To co ty piszesz to sa po prostu twoje zyczenia.Zyczenia jak wiadomo rzadko maja swoj odpowiednik w realu.

Gość ijkr
To cale gadanie o tym ze my jestesmy rzekomo duzymi dziecmi-to sa stereotypy a ja uwazam ze pomowienia-zreszta wymyslone przez nas samych.Wam tez mozna zarzucic podobne sprawy.Lubicie sie stroic-jak dziewczynki lalki-jestescie duzymi dziewczynkami bardziej niz my.Wy nas po prostu nie rozumiecie a nas o to oskarzacie.To ze dorosly facet bawi sie np.kolejka elektryczna,nie wynka z tego ze "jest duzym dzieckiem:lecz z jego fascynacji technika-co juz dla was stanowi tabularaze.A skoro tak-to oskarzenia mijajace sie zupelnie z prawda.

Gość Bogini Sonia
wejdz na moja strone i otworzy sie przed toba niebo: www.BoginiSonia.com Jestem profesjonalna Domina ze Studiem BDSM w Lodzi