Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dendzers.

Jak ja mogłem się tak pomylić...

Polecane posty

Gość Dendzers.

Witam... na wstępie powiem Wam, że jestem przede wszystkim na siebie wkurwiony, że wpadłem jak śliwka w kompot Aż tak chyba nigdy nie pomyliłem się co do kobiety, jak w przypadku który zaraz opiszę Razem studiujemy, więc jak się domyślacie widujemy się prawie codziennie, co obecnie mnie po prostu zabija... ponieważ się w niej zauroczyłem, niestety bez odwzajemnienia Było fajnie miło, momentami nawet wierzyłem, że może być coś jeszcze. Wydawała mi się fajna, przyjemna, ambitna, silna psychicznie, spokojna.. a do tego wszystkiego myślałem momentami, że jest nawet dziewicą (mimo, że ma 20 lat i jest naprawdę atrakcyjna fizycznie... ) Zauroczyłem się właśnie w takiej osobie jaką opisałem.. a co się okazało? ta cała aula to tylko przykrywka, to dosłownie aniołek z wyglądu mający diabła w sobie. Okazało się, że się kurwi po nocach co chwila z jakimiś frajerami, lata 3x w tygodniu po klubach gdzie się upija i co chwila tańczy z nowymi gościami, kurwa jestem załamany a jednocześnie wkurwiony do tego wszystkiego widuje ją codziennie i po prostu się aż we mnie gotuję ponieważ nadal coś mnie do niej ciągnie, mimo, że od 2 tygodni nie rozmawiamy (ja przestałem się odzywać , więc ona automatycznie też ma wyjebane ... zawsze miała na mnie wyjebane, więc po co szmata mi dawała czasem nadzieję, mówiąc miłe słówka, przytulając się, umawiając pare razy się ze mną i inne takie pierdoły)

Gość bbbbbbbbbbbboooooooo
zawsze miała na mnie wyj**ane, więc po co szmata mi dawała czasem nadzieję, mówiąc miłe słówka, przytulając się, umawiając pare razy się ze mną i inne takie pierdoły) moze dlatego ze szmata

Gość przelot_em
A ile zainwestowałeś w nią, że tak się pieklisz?

Gość idź się leczyć
ty głupi kretynie.

Gość Dendzers.
Co miałaś na myśli mówiąc 'ile w nią zainwestowałem?" jeśli pytasz o kwestie materialne to nie dużo.. bo nawet nie miałem za bardzo kiedy... rzadko się dawała zaprosić gdzieś jeśli chodzi zaś o czas i poświęcenie to dużo... staram się o jej względy od 4 miesięcy, wiele razy robiąc rzeczy tylko dla niej jestem tym naprawdę podłamany a jednocześnie mocno wkurwiony, jak ja mogłem się tak pomylić... nigdy nie zaufam żadnej kobiecie

Weź rozpęd i zafunduj sobie baranka :) Z niej taka szmata, jak święty z ciebie. Mądra dziewczyna, że nie chciała mieć zbyt wiele wspólnego z takim ciulem, jak ty. Nara, betonie :)

Gość Dendzers.
damascenka, chuj ci w dupe

Gość MIĘCZAK=ZERO
Z KĄD WIESZ ZE SIE KURWIŁA??? TO ZE TANCZY Z KAŻDYM TO O NICZYM NIE SWIADCZY. W SUMIE MÓWISZ ZE KAZDY JA MIAŁ:) ALE NIE TY:) PIZDA JESTES CZY CO?

Gość MIĘCZAK=ZERO
MATERACEM BYŁES?? 4 MISIACE ZABIEGAŁES I NIE UMÓWILA SIE Z TOBA??I MASZ PRETENSJE ZE NAROBIŁA NADZIEJI>? JAKICH NADZIEJI? HA KURWA JESTES TAKI TEPY CZY SIE ZGRYWASZ?NIE LUBIE CHLOPCÓW TAKIEGO POKROJU. MIAŁAM FACETA KTÓRY STARAŁ SIE ROK...A JA ZLEWKA TOTALNA, I NIE MIAŁ PRETENSJI A TY Z TAKIM TEMATEM WYJEZDZASZ. IDZ Z TAD FRAJERZE.

"damascenka, ch*j ci w d**e" - ooo, jaki elokwentny :) Nic dziwnego, że panna cię nie chciała... Prawiczku :D A za życzenia dziękuję, może jeszcze tego wieczora się spełnią :) Tobie pozostaje rura od odkurzacza, niestety :)

Gość MIĘCZAK=ZERO
i do tego desperat, gdybys był normalny to bys codz działal a nie szukał pocieszenia na forum. marny jestes.

Gość petrunelka567
i do tego jak możesz mówic na nia ze jest kurwą??? nie byłes materacem. nie wiesz jak było. teraz szmate można z kogos zrobic po jednym słowie. a ty sie wypowiadasz tak o kims w kim podobno sie zakochałęs. dupek i tyle.

Wilczyco, ten sam poziom emocjonalnego skarlenia :) Dziewczyna mądra, nie dała się biednemu misiu i teraz biedny misiu tak to przeżywa... Trzeba być wyrozumiałym dla niego :)

"hehe no nie wątpie ze sie spełnia.. pewnie jestes taka jak ona.szmata ruchajaca sie, dymaja cie nawet w tylek, no prosze" - Świntuch :classic_cool:

Gość ojjjjjjdedetrdyuj
mnie sie wydaje iż Twój problem polega na odrzuceniu Ciebie orzez koleżanką :) i nie badz złosliwym facetem jak tu wiekszość ,wobec niej mszcząc sie na kobiecie na jej wyborze

Gość Dendzers.
oczywiscie, że jest dołek, że mnie olała... to logiczne, przeciez się zauroczyłem w niej ale kiedy dokładniej dostrzegłem jaka to jest osoba to wręcz obrzydzenie mnie wzieło i mega wkurwienie, jak ja mogłem się tak nabrać przez jakąś małą szmate

Gość MIĘCZAK=ZERO
i znowu mnie wkurwiasz. jak wogóle sie odnosisz do niej . dobrze ze cie pusciła w trąbe bo nie jestes wart nawet "szmaty" facet nie wyraża sie tak o pannach,jakie by nie były.

Gość Dendzers.
a jak mam się odnosić do takich kobiet? czemu ją tak bronisz? chyba też masz conieco na sumieniu.. a może jestes własnie taka osobą? zawiodłem się na niej strasznie i tyle... ciezko nie uzyc tutaj słów typu kurwa, szmata

Gość bosa ale w ostrogach
To inteligentna dziewczyna. Rozpracowała Twoją wartość w mig. I nic dziwnego,że ma Cię w dooopie, tak jak na to zasługujesz.

Gość Dendzers.
ale czemu twierdzisz, ze to bez podstawne?? ja wiem co mowie o niej..

Gość dorosła.
to nie zmienia faktu ze ma cie w dupie,,,nawet szmata:) idzx sie powies

Gość kazda która da ci kosza
bedzie kurwa??

Olej taką dziewczynę. Fajnych i porządnych dziewczyn jest naprawdę wiele. Więc szkoda czasu na taką, której wszystko jest obojętne i nie ma z jej strony żadnego zainteresowania. Silnym argumentem jest fakt, że się nie szanuje, a z taką kobietą przyszłości nie ma! Powodzenia :)