Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastygirlllll

Chiński test ciążowy z podrobiony znakiem CE

Polecane posty

Gość nastygirlllll

Kupiłam na ebayu kilka paskowych testów ciążowych, jednak dopiero kiedy zobaczyłam saszetki z drugiej strony zobaczyłam, że mają podrobiony znak CE. Oto różnice między oryginalnym a podrobionym znakiem: http://www.boatingbusiness.com/__data/assets/image/0004/522499/CE-Mark-or-China-Export-mark.jpg Czy taki test wciąż można uznać za prawidłowo wykrywający ciążę?

Gość gyty
hahaha to przyooszczedzilas buhahahaha

Gość nastygirlllll
Nie kupiłam tych testów z oszczędności, tylko po prostu chciałam zobaczyć jak takie paskowe działają, a nie wiedziałam, że mają podrobiony ten atest czy co to tam jest.

Gość nastygirlllll
Czy ktoś coś wie na ten temat?

Gość nastygirlllll
up

Gość znak ce
na dobra sprawe to cholera wie, bo produkt nie zostal poddany analizie i nie wiadomo czy i jakie normy spelnia ja od lat kupuje paski na ebaju, niektore w ogole znaku ce nie posiadaja a sa wiarygodne (kupowalam rozne i zawsze hurtem z kolezankami; te, co zachodzily szybko mialy pozytyw a reszta negatywy, zgodnie ze stanem faktycznym)

Gość gość
Produkty oznaczone znakiem China Export są nielegalne na rynku UE. Uważajcie, jeśli kupujecie większą ilość możecie mieć kłopoty za rozprowadzanie nielegalnego towaru. Odnośnie oznaczania wyrobów medycznych polecam bazę wiedzy na www.ikmj.com