Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka 89...

Buty po jednym dniu się przetarły z CCC!!!!! ZAREKLAMOWAC????

Polecane posty

Gość Amelka 89...

W czwartek kupiłam buty w CCC, botki na niewielkim obcasie, były przecenione ze 100 zł na 59 zł. Założyłam je dosłownie raz a one przetarły się w miejscu gdzie czasem zdarzyło mi się otrzec jednego buta o drugiego! :O Nie są zamszowe tylko z eko skórki. Ale szkoda mi kasy, jak po jednym dniu się rozpadają to co będzie za miesiąc??? Jak je będę reklamowac to co powiedziec żeby przyjeli reklamacje a nie powiedzieli że jest to z mojej winy????

Gość maturks4
A co tu mówić? Masz paragon z datą zakupu. Warto się pospieszyć. Sprawa chyba jest ewidentna

spróbować zawsze możesz, ja już w ccc wiecej nic prócz klapek za max 30 zł nie kupie,kupiłam zimowe kozaki Lasockiego za 287 zł,pochodziłam w nich może ze 3 miesiące i jak tylko spadł lekki snieg yo klej na łączeniu podeszwy z cholewką odpuscił i buty przeciekały a oni mi pisemnie wmawiali że obuwie skorzane jest higroskopijne i ma prawo przeciekać :o

Gość 09876
zgłaszasz, że wada powstała na skutek NORMALNEGO UŻYWANIA, finito

Gość mama synkaaaaaa
kiedys urwal mi sie zamek blyskawiczny w torebce z ccc na drugi dzien po kupieniu, oczywiscie ze reklamacje uwzglednili, dali mi nową takie samo badziewie :-( idz reklamuj!

Gość 456789
Dołączasz badanie uzębienia,odczyn moczu i skrócony odpis aktu zgonu