Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mady16

cel ---> - 6 kg

Polecane posty

Gość mady16

ostatnio trochę przytyłam,marzę o idealnej szczupłej sylwetce,by czuć się dobrze w swoim ciele,przechodzę na dietę..przyłączy się ktoś?? ; )

Gość zaczynamodteraz
Ja też chcę schudnąć 6kg. Od jutra zaczynam dietę, poza tym ćwiczenia ale nie będą to ćw aerobowe ale modelujące określone partie ciała. Ważę 57kg mam 160cm.

hej, ja też się dołączam. Jutro rozpoczynam z codziennymi porannymi ćwiczeniami na ręce, brzuszek i talię. Muszę się pozbierać po tym, jak dowiedziałam się, że nie mogę biegać :( (a biegałam codziennie ) Chcę zrzucić 6 kg. Dajemy sobie jakiś określony czas? I może jakieś cotygodniowe ważenie?

Gość zaczynamodteraz
ważenie co poniedziałek? A jeśli chodzi o ten określony czas to u mnie może być ciężko. Od pół roku niby jestem na diecie, która kończy się wieczorem. Teraz jednak mam motywację, okres gruntownych zmian w życiu. Poza zrzuceniem tych 6 kg zadbam jeszcze dość intensywnie o skórę i włosy.

mogę się przyłączyć? dokładnie 6 kg dzieli mnie od mojej wymarzonej wagi 50 kg :( Mam około 160 cm i marzę o chudziutkiej sylwetce, a konkretniej o drobnych udach, niestety ale mam figure gruszki :

Gość zaczynamodteraz
waga 56,5 dietę zdołałam utrzymać poza mała wpadką pół drożdżówki ( jednak to nic w porównaniu do tego co dotąd jadłam) ćw też zrobiłam

chondromalacja kolan :( okropne schorzenie, na szczęście narazie małe ognisko zapalne więc da się wyleczyć :)

czytam o tym schorzeniu... mam podobnie, boli mnie kolano, problemy rano z zejściem po schodach.. wczoraj wybrałam się na rower i...nie była to jakaś mordercza jazda, a kolano czułam... sportu raczej nie uprawiałam , jedynie okazjonalnie, 2 x w tyg. i tu mam problem, bo chce na poczatek 5 kg zgubić i jak ? skoro kości trzeszczą i jak tu schudnąć

Gość dziewczyna0000
ja tez zaczynam, tylko moj cel to 2-3 kg:)

Gość jestemmmwciazzagruba
waga 62 wzrost 176 cel 57 z porywami na 56. dieta bezjedzeniowa.