Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anullaa2112

Ups...(wytrysk)

Polecane posty

Gość anullaa2112

Witam.Dziś podczas pieszczot z chłopakiem zaszła nieco niezręczna sytuacja.(przynajmniej dla mnie).Mam 17 lat,nie uprawiam jeszcze seksu,ale mam za sobą jakieś doświadczenia.Jednakże taka sytuacja zaszła pierwszy raz.Otóż gdy ręką pobudzałam jego penisa,podczas gdy sie całowaliśmy i on pieścił moją pochwę..poczułam że mam całą mokrą rękę,wytrysk był szybki i dość obfity.Musieliśmy przerwać żeby wyjąć chusteczki i wgl..To było trochę stresujące dla nas obojga.Mimi wszystko powiedziałam mu że to dla mnie normalna reakcja i nie przeszkadza mi to,ale zaczelismy z tego żartować.Potem już się ubraliśmy i..po pieszczotach.Wam też się to kiedyś zdarzyło?Co zrobić gdy stanie się tak znowu? Z góry dzięki:)

Gość Taki jeden ziom :P
cienki zawodnik z niego

To normalne, będzie się zdarzać coraz częściej. Poprostu go podniecasz, ciesz się z tego, oboje czerpcie z tego przyjemność :)

Gość xxl-men
To normalna reakcja, ja czasem tak lubie - masaz az do wytrysku. To odpreza.

Gość onaaaamiła
Taki jeden ziom cienki zawodnik chyba z Ciebie :D Dziewczyno takie sytuacje mają prawo mieć miejsce bo jesteście jeszcze bardzo młodzi ;) A poza tym... skoro chłopak taki szybki to znaczy, ze bardzo na niego działasz ;) Wg mnie dla kobiety nie ma lepszego komplementu niż przedwczesny wytrysk :D Mój mąż po paru ładnych latach związku po 3 ruchach już prawie dochodzi i musi się powstrzymywać ;P To znaczy, że dobrze mu ze mną i że na Niego działam ;) Jak się tak powstrzyma parę razy to potem już jest dłużej i zawsze dochodzimy razem ( tak reaguje na mój orgazm, że od razu dochodzi). No czy istnieje coś piękniejszego dla kobiety niż facet szalejący za kobietą do tego stopniu po pary latach??? :D Ciesz się dziewczyno, że mu nie opada od Twoich pieszczot! :D

kiedy kobieta ocieka wręcz seksapilem i pociaga faceta to niezaleznie od wieku nawet przy pieszczotach oralnych moze mu się zdarzyc upsss :D

Gość cybercyber
jak na siebie wzajemnie tak dzialaja to normalka, lepiej tak niz na recznym, poza tym sperma podobno jest niezla maseczka na dlonie,takze same zalety