Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę życ po mojemu

Kobietki ile zarabiacie

Polecane posty

Gość chcę życ po mojemu

Zakładam taki temat tutaj, bo myślę że najwięcej osób tu się może wypowiedziec. Ja jestem zrezygnowana swoją sytuacją. Mam 26 lat,jestem singielką, chłopaka w najbliższym czasie nie planuje. Chciałam się poświecic pracy i jakiejś tam karierze. Zawsze dążyłam do tego by byc niezależna, w tym również finansowo. Planowałam pojezdzic trochę po świecie itd. A co mam obecnie? Pracę za 1500zł, ( skończyłam logistykę) Niby mój kierunek dawał pracę ale tkwię już w trzecim biurze gdzie mają mnie za panią od podawania kawy. Zero szans na awans po pozycję już dawno zajęte. Zero szans na rozwój. Dlatego chciałam się dowiedziec czy są tu kobietki które zarabiaja 2500 +, to jest marzenie ale niech ktoś mi da jakiegoś kopa że to jest możliwe. Czytam czasem wypowiedzi o właśnie kupiłam sobie swoje mieszkanie, samochód itd. Czy są tu samotne osoby które mają takie historie? bo ja je chętnie poczytam.

Gość xyzabcdef
Ja zarabiam ponad 2500 - mam 27 lat, jestem singielką, pracuję na szeregowym stanowisku, ale w dużej firmie ze standardami korporacyjnymi. Jestem bardzo zadowolona z pracy. I liczę za jakiś czas na kierownicze stanowisko.

Gość cdsdf
ja tez chcetnie die dowiem, bo na razie studiuje, ale juz marzy mi sie byc niezalezna itp:) wypisujecie, prosze, dodatkowo w jakichmiastach pracujecie, bo to tez wazne.

Gość czy ja go odzyskam
ja jestem od tygodnia singielka a zarabiam 2500 plus prowizje czyli razem jakiem 3500 plus dodatkowa praca trenera fitnessu 2000 tys wiec acznie 5500

Gość cdsdf
o kurde, jaka kasa. trener fitnessu az tyle zarabia? jaki masz wymiar h, jesli mozna wiedziec?

Gość pracuje w banku
podstawy mam 2700, z premia ok 3600. Mam syna i meza.

Gość chcę życ po mojemu
Czyli jednak można, jak myślicie czy to zależy od znajomości, stażu pracy itd? Oraz moje drugie pytanie czy singielka w polsce może byc w stanie kupic własne mieszkanie, oczywiście na kredyt i utrzymanie go?

Gość mi mała weekendowa
ok 12,5 funta na godzinę.

Gość chcę życ po mojemu
W bankach to chyba jednak nie ma tak źle, mam koleżanki które cały czas narzekają na pracę, pracują właśnie w bankach. Że niby trzeba ludzią wciskac jak można karty i kredyty, ale chyba nie jest tak źle? Dla mnie ważne jest by znaleźc pracę która by mie satysfakcjonowała i była jednakowo w miarę dobrze płatna. Jednak to chyba niemożliwe :(

Zarabiam różnie zależy od miesiąca. Od 4 tys w górę. Mam 28 lat, męża, dziecko i 4 biura kredytowe. Pracuję na stanowisku prezesa. Miasta wolę nie podawać bo są to dość znane punkty. Dorabiam czasami w weekendy jako menager. Zaczynałam swoją karierę jako hostessa.

Zarabiam różnie zależy od miesiąca. Od 4 tys w górę. Mam 28 lat, męża, dziecko i 4 biura kredytowe. Pracuję na stanowisku prezesa. Miasta wolę nie podawać bo są to dość znane punkty. Dorabiam czasami w weekendy jako menager. Zaczynałam swoją karierę jako hostessa.

Gość cdsdf
masakra:(

Gość onawawa29
a ja jestem ksiegowa w wawie :) obecnie zarabiam okolo 4200 na reke + sporo dodatkowych benefitow, jestem singielka :) i kupilam mieszkanie. Poki co jestem zadowolona i bardzo lubie swoja prace, ale to glownie ze wzgledu na ludzi.

Gość znacie się ?
Czyli jednak można, jak myślicie czy to zależy od znajomości, stażu pracy itd? Oraz moje drugie pytanie czy singielka w polsce może byc w stanie kupic własne mieszkanie, oczywiście na kredyt i utrzymanie go? kto ma pomysł na biznes i zna się trochę na marketingu, jest pracowity to się nawet w polsce dorobi. jednak nasza biurokracja rzuca kłody pod nogi każdemu przedsiębiorcy

Gość znacie się ?
a ja jestem ksiegowa w wawie obecnie zarabiam okolo 4200 na reke + sporo dodatkowych benefitow, jestem singielka i kupilam mieszkanie. 4200 na warszawę to mało :(

Gość onawawa29
nie sa to kokosy, ale nie tylko kasa sie liczy, za takiego szefa jak mam oddalabym wszystko :) poza tym od nowego roku bede miala podwyzke :) okolo 1000 zl

Gość znacie się ?
w warszawie wszystko drogie że szok. 5200 szybko się wydaje

Gość onawawa29
poza mieszkaniami nie zauwazylam zeby zycie bylo drozsze niz gdziekolwiek indziej, a czasem wrecz jest taniej :)

Gość czy ja go odzyskam
jako trener fitness mam wysoka stawke godzinowa a prowadze zajecia 3 , 4 razy w tyg po 3 h ale to ja i tak tyle normalnie cwiczylam:)

Gość maja 44
Ja w urzędzie zarabiam 2 tys złnetto, moja córka w korporacji pracuje dopiero 2 miesiące i zrabia 3 tys netto