Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdkbdkhdld

Moja kotka dostała ruję pomimo tego, że bierze zastrzyki...

Polecane posty

Gość jdkbdkhdld

jak to jest możliwe? czy ten weterynarz jest jakiś pojebany?nie wiem co mam teraz zrobić? miał ktoś taki przypadek?

Gość jdkbdkhdld
troche się boje sterylizacji, bo jedna kotka mi po zabiegu zdechła:( czy jutro mogą jechać z nią na zastrzyk jak ma tą ruje?

Gość jdkbdkhdld
zastrzyki bierze od roku i wszystko było ok, ostatni zastrzyk miała we wrześniu więc teraz przypada w grudniu... ale ruje dostała

jak ma ruję to już nic nie pomoże . Musisz poczekać jak jej sie skończy i albo bardzo rygorystyccznie pilnować terminów zastrzyków albo jednak sterylizacja . A że kocica zdechła . szkoda . ale niestety takie życie .

Gość JANUSZEK.....
Nie nie wierzę jak po sterelizacji mogła Ci zdechnąć kotka??/Dlaczego???

mojej kocicy operowali jak dostala wlasnie ropomacicza, przezyla, fakt ze mloda i silna. znajdz innego weta. jak jestes z warszawy moge Ci polecic swietna przychodnie z naprawde kompetentnymi weterynarzami na ursynowie, przy petli autobusowej natolin pln.

Gość jdkbdkhdld
w tym sęk, że termin zastrzyku jest pilnowany i nie wiem co się stało, że ją dostała? chyba musze zmienić weterynarza

Gość jdkbdkhdld
no niestety mogła :( trafiłam na konowała, dopiero po fakcie dowiedziałam się, że to palant, który nie umie zając się zwierzętami, nie mieszkam w Wawie,

Gość 12 moich łez
Daj jej tabletki Provera jedna na tydzien i po problemie

No to masz wytłumaczenie. Wysterylizuj kotkę i nie będziesz musiała się martwić zastrzykami.

to nawet nie musi być wina weta , choć go nie bronię . Ale kocica to żywe stworzenie ,raguje na różne sytuacje a jej układ hormonalny jest podobny do układu kobiet :) wiem ,że sieboisz powtórki ,ale takie rzeczy sie zdarzają niestety .

Gość JANUSZEK.....
Chyba bym zbił takiego dupka.

12 moich łez ja swojej kocicy właśnie dawałam :O na szczęście w ostatniej chwili została zoperowana bo by tego nie przeżyła. niestety ona po sobie nic nie pokazuje że ją boli, taka twardzielka, nawet jak miała bardzo wysoką gorączkę to przyłaziła i się łasiła :O

Ogólnie koty nie mają w zwyczaju uzewnętrzniać bólu, okazuje się dopiero jak już jest źle.

Gość 12 moich łez
Ja swojej daje,raz odstawiłam po roku bo chciałam kociaki mam 3 :-) teraz dostaje znów i nie widac ,żeby cos się z nią złego działo .

Gość jdkbdkhdld
ze zwierzętami jak z ludźmi, każdy reaguje inaczej na zastrzyk, tabletki, zabieg :(

Gość jdkbdkhdld
ruja trwa od wczoraj, ile może potrwać?

@ w sam raz ale np druga kocica od razu mi sygnalizuje jak cos jest nie tak, widze po niej. a po tej pierwszej wlasnie nic. normalnie przylazila mruczala, ja patrze a ona sie trzesie, wiec biegiem do weta i miala cos ponad 40 stopni.