Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STARAMSIEISTARAM!

Moje glupie "przyjaciolki"!!!

Polecane posty

Gość STARAMSIEISTARAM!

Kazda placze mi w rekaw, ze siedza w domu, ze z dziecmi, ze nie chodza nigdzie!!! Od miesiecy slysze tylko "tak ci dobrze!! masz czas dla siebie!! chodzisz wszedzie, uzywasz zycia!! Prosze, prosze zorganizuj cos!! Jakis babski wieczor!!" No i co??? Zorganizowalam!!! Przed 4 tygodniami (!!!) wyslalam zaproszenia na babski wieczor! 4 Tygodnie!!! Dlaczego?? Bo wiem, ze maja dzieci, musza sie zorganizowac itp, itd!!! Przypomnialam jeszcze sms-em. Zapytanie: ile was przyjdzie?? Musze zarezerwowac stolik!! PRZYJDA WSZYSTKIE!! Kazda potwierdzila!!! Zaprosilam 20 kobiet!!! 20!!!!!!!!!!!! I co??? SIEDZIALAM WCZORAJ JAK GLUPIA CIIIIIIIIIII.......................PA SAMA przy stoliku, starajac sie dodzwonic do ktorejs z tych idiotek. ZADNA NIE ODEBRALA!!! Kelner wsciekly, zajelam mu najwiekszy stol!!!! Musialam sie tlumaczyc jak jakas 10-cio letnia dziewczynka!! Za to dzisiaj: MASA SMS-ow!! Sorrki, nie moglam bo.......... HHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość atrakcyjnaaaa dziewczynaaaaaaa
az 20 nie przyszlo? cos sciemniasz

Gość asdfasfsdafsdfsaf
Wow, żeby aż 20 osób nie przyszło- to aż się wierzyć nie chce :P

Gość STARAMSIEISTARAM!
siedzialam tam SAMA SAMIUTENKA!!!!!! ZADNA KSIEZNICZKA NIE RACZYLA NAWET ZADZWONIC!!!! JESTEM WSCIEKLA!!!!

Gość no ja tez
bym sie wsciekla!

Gość a później płacza
że nigzie nie wychodzą , bo mąż jej nie zabiera.Już straciły zdolność samodzielnego poruszania się i myślenie , teraz ordung jak mąż każe.Nie przejmuj się. KOrzystaj z życia a je zignoruj.

Gość tgrrtgrtg
olej te matki polki, znajdz sobie kolezanki podobne do Ciebie, ja bym miala w dupie takie 'przyjaciolki'

Gość STARAMSIEISTARAM!
sram na nie wszystkie, tylko sie wstydu wczoraj najadlam! kelnerzy patrzyli na mnie jak na jakas idiotke! a ja z telefonem w reku i czerwona jak burak!! juz nigdy do tego lokalu nie pojde!! mialam wrazenie, ze kelner mi nie wierzy i myslal sobie, ze ma z jakas mitomanka do czynienia!! jak nie maja zamiaru przyjsc, to dlaczego tego nie powiedza??!!! przeciez to rowniez moj czas, ktory moglam spedzic z innymi osobami!! CHOLERA MNIE ZARAZ WEZMIE!!! KREW MNIE ZALEWA!!! NIECH SOBIE PIZ:::::::::::::::: W CHALUPACH SIEDZA!!!!

Gość Mrs.Samotna...
bo jak się zadajesz z jakimiś pustymi laleczkami to sie nie dziw ze tak jest,porządne kandydatki na koleżanki unikasz wielkim łukiem a obracasz sie wśród zadufanych w sobie idiotek,ja tam bym chciała mieć jakąś dobra bliską kolezanke

chamsko, że cię nie uprzedziły że nie przyjdą, ja pierdole, wygląda jakby całkiem o tym spotkaniu nie myślały nie wiem, dla mnie to dziwne, na bank bym uprzedziła i przeprosiła coś chyba jednak przesadzasz, nie wierzę by aż tyle kobiet okazało się niewychowanych bez jaj

Gość soniku
a penis jest Ci juz znany