Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego on nie chce jeść ?

dlaczego on nie chce u mnie jeść?

Polecane posty

Gość osoby zaburzone społecznie
wstydzą się jeść przy innych 🖐️

Gość wiem o kim mówisz
wstydzą się jeść przy innych nie chce mieć popsutych zębów

o jej, miesiąc się spotykamy jako osoby mające się ku sobie :D a wcześniej normalnie tak z raz w tygodniu wpadał ze znajomymi - ja mieszkam sama więc najczęściej u mnie były domówki, posiadówy wszelakie itd.

Gość Cham i prostąk
Najlepiej by go zabrać do restauracji.Wtedy będziesz widziała co je.Idź z nim na spacer,po pół godzinie powiedz że zgłodnialas i zapraszasz go tu i tu bo słyszałas że serwują tam dobre jedzenie.Ciekawe co zamówi?!

Gość babuszka prawdę ci powie
pewnie jest mocno zakochany i ma jeszcze motyle w żołądku.nie czuje głodu a nawet jesli to boi się że zwymiotuje.albo wstydzi się korzystać z toalety to też nie spożywa nic. ot co. 10 zeta za wyjaśnienie 🖐️

@cham, a chyba tak zrobię :) wcześniej nie zwracałam uwagi na to, czy coś spożywa :D

Gość babuszka prawdę ci powie
gratisowo dorzuce jeszcze ,że może liczy na całowanie się z tobą i nie chce mieć nieświeżego oddechu a jak wiadomo herbata ma własciwości antyseptyczne 🖐️

Gość wqweqwe
Mój narzeczony jak widzi na stole 5 schabowych to woli tego nie ruszać bo te 5 by zjadł sam.Mówi,że woli tego nie ruszać,bo tylko by sobie smaka narobił zjadając dwa. ups. To lepiej nie wychodz nigdy ze stadium narzeczeństwa, za 10 lat nie bedzie w stanie wstac z fotela....

Gość powiedz mu że jak
zje coś u Ciebie to zrobisz mu loda z połykiem i nadstawisz kakao. Zobaczysz, będzie wpierniczał aż mu okruchy z gęby będą keciały. Nie ma za co, polecam się na przyszłość :P

ja kiedys tez wstydzilam sie jesc przy moim facecie :P myslalam ze glosno gryze i glosno polykam :P a przeciez to normalne ze jak przezuwasz czipsa to slychac :D jak z nim zamieszkalam to dopiero byl szok :D nie dojadalam:P jadlam poki on jadl (bo wtedy nie slychac moich odglosow :D) w dodatku jadlam w tempie 100krotnie zwolnionym co musialo debilnie wygladac :D wiec on zjadl swoje 5 kanapek a ja pol swojej :D i potem bylam glodna i musialam wcinac gdzies po kryjomu :D a teraz jem normalnie i sobie pomlaskam i bekne :P moze on tez sie wstydzi i mu w koncu przejdzie jak sie zblizycie bardziej :)

a w sprawie tego topiku - po prostu zapytaj faceta o przyczynę. może ma jakieś problemy z układem pokarmowym, choruje na coś etc.

Gość tomszowianka
a może po jedzeniu bardzo pierdzi i nie chce sobie siary narobić? nikt na to nie wpadł?

Gość Cham i prostąk
No nie wiem jak to będzie za 10 lat,jak narazie gotuje mu 2 lata i cały czas mieści się w te same rzeczy co dwa lata temu.Niektórzy tak mają,że jedzą za trzech a wyglądają jak patyki

Gość AniakochaDarka
mój ma tak samo. Mam tego dość.

Gość AniakochaDarka
Pomocy, zróbcie coś. Mogę podać jego nr, może ktoś przegada, bo mnie ignoruje.

Gość KarolinaU
Współczuję, daj nr to zadzwonię i zrobię mu kolację ze śniadaniem