Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam takiego ustrojstwa

Gdzie mogę kupić taką zabawkę? Prosze pomóżcie mi.

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=uorx2a65YF0&feature=related Widziałam dziś w parku jakaś dziewczynka miała i moja córka oszalała. Blaga o tą zabawkę. Chętnie bym jej kupiła ale nigdzie nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem jak to się fachowo nazywa.

Dziękuję bardzo. Szkoda ze na allegro nie ma bo nie mam konta na ebayu i jakoś nie bardzo wiem jak tam kupować :( Cena jest całkiem ok. Taki który tylko rży i nic więcej kosztuje na allegro ponad 1000 zł. Szukam jeszcze może w jakimś sklepie internetowym się znajdzie.

Gość Adamo...
na Allegro są

o Dzięki

Gość Idę sobie zbadać szyjke macicy
nie trzeba mieć konta... skontaktuj się ze sprzedawcą, zapewne sprzeda poza ebay :)

Ale mam już na allegro i nawet tańsze. Wiem już ze to się zwie konik mechaniczny. No to prezent na gwiazdkę mam przynajmniej z głowy. Dziękuję Wam bardzo.

Gość efefef
No i ja dziękuję za ten temat. Dotąd nawet nie wiedzałam że coś takiego wymyślono. Niesamowite te zabawki. Gdybym była dzieckiem, też bym oszalała na ich punkcie. A tygrys wygląda jak prawdziwy. Szkoda że mnie nie stać :D.

Gość ffffffffffffffg
Nawet fajne, ale jak dla mnie lepiej dziecko po prostu zaprowadzic do stajni i niech sie zajmie żywym koniem czy tam kucem

Gość fffffffffffg
A czy ja mowie, że zwierze to zabawka? Ale jazda konno to rozrywka, tak. Zwierze jest jednoczesnie zywa istota wymagajaca szacunku - i narzedziem Dziecku dobrze zrobi swiadomosc, że żeby kon powozil, to najpierw trzeba mu dac jesc i wyczyscic boks. A że kopnie czy ugryzie - jak się konia dobrze traktuje, to nie gryzie i nie kopie

te kucyki stoją w galerii reduta w warszawie - sam się zastanawiałem co to jest i jak się na tym jeździ (był wieczór i zero chętnych na przejażdzkę)

Gość niemiec
U Mnie jeszcze jest kilka sztuk,

Gość gość
Bardzo ładną kolejkę z szynami udało mi się nie tak dawno zamówić ze sklepu internetowego na stronie kupujemyzabawki.pl. Pozytywnie. Synek jest zadowolony, choć ja też mam z tego kompletu frajdy trochę. Jak byłem dzieckiem to marzyłem o czymś takim, ale w sklepach nie było. Z resztą – nie było niczego, takie to były szare czasy. Teraz jest duży wybór, więc mogę swojego dzieciakowi zafundować.