Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melaniii

Wróciła do niego żona.....

Polecane posty

Gość Melaniii

Jest po rozwodzie, jakies 3 lata, było nam dobrze, związek na luzie, bez zobowiązan , a mimo tego czuje żal :-( Kocham go.....

Gość Melaniii
a tak wylizalam , wygladzilam swoim jezykiem jego penisa a teraz ona bedzie korzystac z niego

Gość pontor
A długo ze sobą byli w małżeństwie...? Z tymi żonami tak jest że jednak coś trzyma przy nich... Dlatego mam nadzieję zostać żoną kiedyś.... To daje jakąś większą stabilizajce jednak..

Gość Melaniii
dokładnie tak było podszywaczu :-P Wylizałam, wygładziłam,

Gość Melaniii
6 lat byli małżeństwem, ona odeszła do innego więc pewnie on nigdy jej kochac nie przestał

Gość pontor
Tak to jest - babki, które są egoistkami i myślą o sobie - trzymają mężczyzn na dystans - wygrywają niestety.. :( A ładna jakaś?

Gość Melaniii
może to i dobrze bedzie z nią szczęśliwy bo ja się ostatnio bardzo roztyłam

Gość pontor
Co to za głupoty? Co ma tusza do szczęścia...? Ona go pewnie kopnie w tyłek znowu, jak znajdzie sie ktoś "lepszy" Raz to już zrobiła...

Gość Melaniii
Powyzej to podszyw Ale mozna wybaczyc zdrade??? Jednorazowy wybryk jestem w stanie zrozumiec, ale 3 lata zycia z innym facetem ??? dziwne Najbardziej boli to,ze bylismy razem przez jakis tam czas, mieszkalismy raze, wspólne wczasy ,wszystko, normalne zycie, a teraz....oni są razem, to boli

Gość Melaniii
Kocham go na serio!!!!to nie jakis przelotny romans z rozwodnikiem!Przynajmniej ja to to tak traktowałam. Rodzina mi odradzała ten związek, teraz dopiero sie zacznie jak sie dowiedzą ze juz ze mną nie mieszka:-O

Gość pontor
Potraktował Cię jak "plaster"... Ileś złudzeń się pozbyłaś... Był z Tobą, bo było mu tak dobrze. Złagodziło to jego szok po rozstaniu... Był w związku i potem cięzko być całkowicie samemu... samemu się budzić, nie mieć do kogo ust otworzyć przez cały dzień... No i jak mieszkał z Tobą to problemy mieszknaniowe też rozwiązane... przyjęłaś go z otwartymi ramionami i sercem na ręce. A on jest wygodny i jest egoistą bo nie myśłał o Twoich uczuciach... I o tym że Ci rozwala życie... Przykro mi...

Gość Melaniii
jakies to nierealne jest .....kocham go i nie wyobrażam sobie zycia bez niego, ale z drugiej strony, skoro z żoną bedzie mu lepiej to chyba dobrze ze się tak stało.

Gość nieebieska
niestety tak bywa... badz silna i nie daj sie znow oszukac...