Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co byście pomyślały i zrobiły?

mam podejrzenia nie wiem co robic

Polecane posty

Gość dghjgdjgjhgdhjgksss
wilemka i powiedz mi po co zeby jakas zona miala poznie wlasnie taki problem albo zeby maz czy chlopak szybciej ja zdradzil. czy poprostu buy komus namieszac troszke w zyciu bo ma tak fajnie chce albo zalozyl rodzine, no a tobie sie nudzi, to skoczysz z nim na kawe dla odswizenia znajomosci, a potem z kawy robi sie cos innego.

Gość dghjgdjgjhgdhjgksss
bo szukanie a spotkanie kogos przypadkiem na miescie i pogadanie przez chwilke co slychac i rozejscie sie w przeciwne kierunki to roznica, nie uwazasz?

Tak powiedział, że nigdy więcej do niej nie napisze, ze było to raz i nic dla niego nie znaczyła. Napisał od tak.. No, ale skad ja mam wiedziec, ze nie pisze nadal na tej poczcie, bo usilnie twierdzi, ze z niej nie korzysta i nie zna hasla. Ehh.. a na dodatek zamiast przeprosic czy cokolwiek to mowi, ze go wkurzam, ze sie czepiam, ze to jest glupi bzdet. Nie rozumie co ja czuje. A na pytanie co by zrobil gdybym to ja odezwala sie do bylego nic nie napial. Moze go to nawet nie obchodzi. Nigdy mu nie dalam powodow, a moze powinnam wlasnie sprawic by o on mial szanse poczuc sie zazdrosny to by moze przejrzal na oczy, ze nie zawsze przy nim bedzie. Bo on sadzi, ze moze robic wszystko, a ja i tak z nim bede.

To,że się oswiadczył nie znaczy,że Cię kocha, ale że będzie ci wierny i nie będzie spotykał się z byłą (bo mu np. super z nią w łóżku). Niektórzy faceci chcą być poukładani: slub,zona,dziecko,pies bo podoba im się taki obrazek, ale to nie znaczy, że darzy cie prawdziwym uczuciem.

miło to słyszeć, że mnie nie kocha:( ehh

Zreszta ta kwetsia przenoszenia rozmowy na inne konto - to najgorsze co byc może, od razu zakłada, że usi to ukrywac przed tobą i widać,że to nie jest takie tylko "odświeżanie kontaktu". zresztą co to ma być? To niedopuszczalne.

Gość gruba_berta_3219
Po jakimś czasie złe wspomnienia zacierają się i pewnie pamieta już tylko te dobre.

Ona go ośmieszyła. Wstawiła zdjęcia z ich intymnych chwil do internetu. Więc tym bardziej nie rozumiem po co. Raczej to mu się tak prędko nie zatarło, bo mógł przez to mieć mase problemów gdyby to ktoś z rodziny zobaczył lub z pracy.

Gość popelina_7001
Stara miłość nie rdzewieje, tak, że pewnie powróciły wspomnienia i odżyły uczucia. A oświadczył Ci się przed kontaktem z byłą czy po?

Gość gruba_berta_3219
No to ja nie wiem co to za chłop spotyka się ze świrnięta baba, robi sobie z nią fotki intymne, ona wrzuca to w internet a on się z nią kontaktuje mając już narzeczoną? Dziwny jakiś-chyba wrażeń szuka. Czy Ty jesteś pewną,że chcesz z nim być?

Gość moje rozsądne zdanie
Z boku wygląda to tak cały czas czuł/-uje coś do tamtej i jak się trochę rutyny wkradło do waszego związku postanowił napisac do niej bo być może coś z tego będzie,a ciebie kopnie w zadek(pewnie tak sobie myslał).Prawda może być taka,że ona rzeczywiście go olała i nie odpisała,wtedy on postanowił zaręczyć się z tobą w myśl powiedzenia i na bezrybiu rak ryba:P,Jednym słowem współczuję kolesia.

Gość popelina_7001
Jak po to pewnie dlatego, że dowiedział się, że była za mąż wyszła i nie ma szans na nic więcej z nią.

Teraz mi mówi, że tylko jaja chcial sobie z niej porobic. I specjalnie podal innego maila i nigdy na niego nie wchodzil zeby jej maile do niego nie dochodzily. Niby taki zart. Facet 26 lat :o mi sie juz z niego smiac chce zalosnie sie tlumaczy.

Gość popelina_7001
Łże jak pies. Nie wierz mu, a poza tym ja to bym się skontaktowała z jakimś swoim byłym "dla jaj".

Gość gruba_berta_3219
TERAZ TO JUŻ JAKIEŚ JAJA Z TEGO POWYCHODZIŁY. DO SZKOŁY NIE POSZŁAŚ DZIEWCZYNKO I TU PROWOKACJE NAM SERWUJESZ. LEKTURE POCZYTAJ JAKĄŚ A NIE.

widzisz dla mnie tez to juz jest zenujace jak moze facet w tym wieku w takie idiotyzmy sie bawic. Tym bardziej teraz sie w tym utwierdzam, ze cos jest nie tak, bo sie placze i ma mnie za naiwna

Gość popelina_7001
Weź mu powiedz, że jak szuka wrażeń, to mu ich dostarczysz - rzuć w niego pierścionkiem i każ się wynosić z Twojego życia. Po co Ci życie z jakimś chamem.

Gość mireczkaa
moim zdaniem przesadzasz:) Ja też czasem smsuje z byłymi- miło jest usłyszeć, że wszystko u nich dobrze, że miło wspominaja tamte czasy. Nigdy nie mówie o tych smsach mojemu facetowi- po co?? Czasem jest tak, że się pokłocimy, ogólnie do dupy i zdarza mi się pogadać z jednym z moich byłych facetów. Nie widzę w tym nic złego- gdyby mój facet mnie zapytał po co nie wiedziałabym, co odpowiedzieć. Całe szczęście nie sprawdza mi komórki ani maila, więc nawet nic nie usuwam. Wynika, że Twój facet też nic nie ukrywa- przecież mógł skasowac tego maial. A jeśli czułaś już wcześniej, ze coś jest nie tak to zapytaj go wprost. Moim zdaniem było OK, zobaczyłąś maila i się nakręcasz!

Gość a ja tak to odczytałam
Facet kocha tą byłą, niestety taka smutna prawda:(. Jest z Tobą, niestety tęskni za nią, byłaś plastrem:(. rana się zagoiła. Musi zrobić krok na przód. Chce sprawdzić co u byłej. Może faktycznie niewypał z tego wyszedł, była go olała, więc Ci się oświadczył, bo wie, ze tam już pozamiatane, tak ja to widzę:( Brutalnie ale obiektywnie. I jakkolwiek byś się sama niestety okłamywała prawda jest taka, że jakby ona była nim zainteresowana, to Ty jesteś już na wylocie:( Znam to z autopsji, wiem co czujesz, bo to przeżyłam. Z tym, że to ja zareagowałam od razu, takie atrakcje mi niepotrzebne. Ja zerwałam, bo też mamy po 30 lat, jeżeli facet nie wie czego chce w życiu, to ja takiego gościa nie chcę:P Dodam, że mógł pisać z koleżankami, ba nawet spotykać się z nimi na piwo beze mnie. Nie czułam się wcale zazdrosna, bo to tylko koleżanki, w końcu ja też nie kocham kolegów:P. Jednak w podobny sposób jak u Ciebie skontaktował się z byłą i się wkurzyłam, bo widocznie coś tam musi czuć skoro dla niego to takie ważne.

Gość a ja tak to odczytałam
i nie zamierzał siedzieć jak na bombie zegarowej, że jak się jej w życiu nie uda i go odszuka ona, to ja wtedy dostanę kopa jako mężatka, bo takich historii czyta się coraz więcej i widzi:P:P

Gość joi bt
nie pamięta hasła do drugiego konta? Jaaaasne!