Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drogi Mamusie :))

Do Mamusiek :))))))))))))

Polecane posty

Macie czasami myśli jakby było fajnie w domu gdybyście nie miały dzieci? Nie wiem jak to dokładnie opisać - nie chodzi mi o to ,że wolałabym nie mieć mojego synka :-) broń Boże ale ostatnio był na noc u babci ,mąż wyjechał z pracy i tak sobie wieczorkiem otworzyłam winko spojrzałam w okno i pomyślałam, ale fajna cisza mogę robić co chce, oczywiście po paru minutach pomyślałam sobie jak mogłam w ogóle o takim czymś pomyśleć , ale to było takie miłe leniuchowanie zero obowiązków :-D Do tych którzy nie zrozumieli treści za wpisy "co z Ciebie za Matka ,itp. " , z góry dziękuję :P

Mniej więcej po tygodniu zaczęłoby Ci czegoś brakować. ;)

klon-.... Zgodzę się z Tobą, na pewno :)

Gość storczykowaMama
Taak, ja mam codziennie takie myśli :P

ja tez ale jak juz jej za dlugi nie widze to zaczyna mi jej brakoac jakos sie zrzyłam z ta moja mala pipa :) ale to chyba kazda mamusia :) zmienily nasze dzieciaczki nasz swiat ale mysle ze swoim usmiechem radoscia potrafia sprawic ze nic wiecej nam do szczescia nie potrzeba....

anastazja8710 Ja tak samo jak jest 2 dni u babci to już tęsknię. Czasami jak coś robię np. w kuchni to z przyzwyczajenia wiem ,że w tej godzinie przeważnie chce kakao i chce już pytać czy zrobić po chwili uświadamiam sobie,że nie ma bąbla A czasami to bym wyszła z domu w pioruny

Dlatego dobre jest czasem wyrwać sie z domku. Bo wiadomo, że tak 24 godziny na dobe po prostu bywa męczące,bez względu jak bardzo byśmy kochali te nasze szkraby. Ja mam 3 letniego synka i tak jak pracowałam, mimo, ze to było mi potrzebne to bardzo tęskniłam za nim. Teraz jestem w ciąży z drugiem maleństwem i wszyscy spędzamy cudowny czas w domku :)

Gość rgrtthjk
takie mysli kazdy ma prawo mieć...to tęskonata za czymś co minęło...nie bezpowrotnie ale na wiele lat....ja mam syna 14 letniego i mogę sobie weekendowym wieczorkiem winko wypić..obejrzeć film czy pójśc z mężem na spacer. Jednak gdy syn był mały często miałam takie mysli jak ty (autorko) i zazdrościłam tym, którzy mogą sobie przespac spokojnie całą noc i mają spokojne i ciche wieczory...

Gość rgrtthjk
..dodam jeszcze, że teraz zazdroszczę tym, którzy mają w domu małe hałasujące brzdące..i chciałabym miec nieprzespane noce i zero spokoju...:-P

Mam synka 4 latka, także z pieluch już wyrósł no i luźniej jest , pracuję także w domu nie przesiaduje całymi dniami , ale fajnie jest mieć czasami 1dzień 1 noc tylko z mężem :-)

taki powrót do młodzieńczych lat