Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgataKatarzyna

Bardziej ciągnie mnie do Czarnych niż do białych, macie podobnie? :)

Polecane posty

Więc tak, nie uznaje rasizmu, każdy człowiek jest jaki jest, takich nas Pan Bóg stworzył :) i jeśli nie macie nic ciekawego do powiedzenia do nie piszcie tu zadnych rasistowskich komentarzy bo życie sie Wam kiedyś odwdzięczy :) . A więc jeśli chodzi o Afrykańczyków to strasznie mnie kręcą i pociągają, gdy wiązałam się z białymi nie czułam czegoś takiego jak z Czarnymi. Murzyni to jest rasa tak jak i My :) Ludzie któży są rasistami nie mają pojęcia co Afrykańczycy musieli w zyciu przejść, byli ponizani i wykorzystywani przez ludzi białych. Jak tak mozna bylo robic? Na przedmiesciach Brooklynu wiele z nich idąc po ulicy, nie wiedzialo czy zaraz go nie zabiją, mieli przesrane, do tej pory w Stanach siedzieje tak, na Slamsach. I wielkie wspolczucie dla nich. do tej pory jest głód i walka o życie. Wszyscy zawsze Pierdolą, czarny brudas, smieja sie z niego, plują :| byłam świadkiem takiej sytuacji a ze nie uznaje rasizmu, to gnój dostał wpierdol... I koniec. Lajcik sie skonczył. Jak dla mnie są zajebistymi ludzmi, tylko trzeba ich dobrze sprawdzac :)) pisaćć!

Gość ncbvfibvgbgf
a dla mnie czarni, są jak zółtci, czyli inny gatunek który nie pasuje do mnie ( jestem białą europejką ) jak wyobrażam sobie swój hipotetyczny seks z czarnym to mi niedobrze ( jak z żółtym to jeszcze bardziej mi niedobrze ) moim zdaniem nie pasują do nas budową ciała. zółci sa malutcy z małymi penisami, więc niech się łącza z malutkimi chinkami które w biodrach mają 2 razy mniej niż ja, a 4 razy mniej niż murzynka.

AgataKatarzyna (ilość tematów: 1, ilość postów: 2) Warto zakladać zaczerniać nick dla tak marnej prowokacji???

Gość asdfsfasfasffff
Też wolę murzynki niż białe kobiety, murzynki są mega fajne i mieć murzynką bądź mulatkę za żonę to moje największe marzenie, szkoda tylko że jest ich tak mało w Polsce :(

Gość pani Alicja
normalny odruch :) większa odmienność genetyczna jest baarrrdzo pociągająca :) mnie podniecają murzyni i japoneczki :D mmrrraał! kobietą biseksem jestem :D

Gość elemele ....
nie, nie kręcą mnie. i nie chodzi mi o kolor skóry ale o mentalność

Gość Marilenka
Z punktu widzenia moralnego, zgadzam się, z punktu widzenia erotycznego, nie. U mnie czarny mężczyzna wywołuje odruchy wymiotne, nigdy, przenigdy nie dałabym się dotknąć. Są estetycznie nieapetyczni i mają brzydki zapach. Za to bardzo lubię południowców muśniętych słońcem, ale nie arabów!jeszcze nie zgłupiałam!

Gość Tez wole ciemnych
poprostu poludniowcow,

Rozumiem, kazdy ma swój gust. Brzydki zapach? Nigdy się z takim nie spotkałam, zawsze ładnie pachną, Ci których ja znam. A po drugie to Polak może tak samo wydzielać brzydki zapach jak czarny... Kolego o zajebistym Nicku asdfsfasfasffff - i bardzo dobrze :) I jest to dla mnie normalne, kazdy czlowiek jest jaki jest. Jeden jest dobry a drugi zly, jeden jest brzydki a drugi ładny i tyle. Rasizmu nie uzbaje... Żółtych szanuję ale związać bym się nie mogła, ale z czarnym nie mam problemu. są zajebiści. Ale oczywiscie lubią mieć pare kobiet na raz... Noszą choroby i dlatego trzeba byc bezpiecznym :)