Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GRUBA.21L

Jestem obrzydliwa , mam 162 cm wzrostu i 80 kg wagi

Polecane posty

Gość GRUBA.21L

Schudłam przez tydzien zaledwie 1,7 kg :( W autobusie ludzie sie nam nie gapią , nie mam kondycji , nie mam kolezanek ,żadnego wsparcia ,tylko mama mi pomaga . Jest mi smutno :(

2 kg to nie jest źle, takie tempo jest najlepsze, jeśli je utrzymasz za kilka miesięcy będziesz XS :p

Gość totototototototot234
do tego jesteś głupia- na uczuciowym o tym piszesz? Trzeba było nie żreć i się ruszać.

Gość ElaaaManella
Ja mam 162 cm wzrostu i 57 kg, wygladam dobrze, ale moglabym troche schudnac. 80 kg to stanowczo za duzo.

Gość kukmumianka
nie przejmuj sie zlosliwymi komentarzami :) ja mam 160cm i waze 73kg strasznie mi ciezko i wiemjak to jest Chorujesz na cos ?

Ale myślę, że 2 kg na tydzień jest ok. Nie można nagle schudnąć bo skóra będzie obwisła. A ludzi pieprz, chuj im do Twojego wyglądu Ja nie oglądam tom model, ale wiem, że tam jest jakaś co bardzo dużo schudła w rok. Zorientuj się może która to, zawsze będziesz mieć jakiś przykład, że się da.

Gość zaciśnij zęby
odchudzaj się, kiedy będziesz miała ochotę złamać dietę przywołuj w myślach obrazy i sytuacje, które przekonały cię ze musisz schudnąć, odpicowane dziewczyny które mijając cię rzucały kpiące spojrzenia, przypomnij sobie swoje odbicie w lustrze, przypomnij sobie co wtedy czułaś, przywołuj w myślach swój upragniony wizerunek, dorzuć do niego piękne włosy oraz ciuchy, makijaż ładnym jest w życiu łatwiej poproś mamę o pomoc aby ci pomagała i pilnowała, jak juz będziesz na skraju wyczerpania idź się jej wypłacz w rękaw

Gość o maj god o maj god
zacznij cwiczyc i zmien nawyki zywieniowe

Gość nie lubię facetów
dasz radę!!! Jesteś młoda - jak schudniesz to skóra się obkurczy i nie będzie wisieć! :) więc teraz się bierz za siebie!!! 2 kg to dobry wynik - tego się trzymać :) Pij dwie łyżeczki octu jabłkowego w pół szklanki wody na pół godziny przed każdym posiłkiem. Często chodź na spacery - takie szybkie marsze do parku np czy w jakieś ladne miejsce , albo wracaj do domu piechotą zamiast jeździć autobusem. Dasz radę, trzymam za ciebie kciuki. Pamiętaj, żeby coś zmienić w swoim życiu - musisz zabrać się za siebie :)

pić octu nie radzę, wiadomo, że jabłkowy jest o wiele mniej szkodliwy od spirytusowego ale może podrażniać śluzówkę żołądka :o

Gość madzialenka111
a ja 168 i 53 kg.zdarzyło się ze ważyłam 51 ...ale wtedy nie miałam persi, szybko przytyłam:)

Gość hahah hahahahhah ja
wiecie co ? kiedy pojawiają sie tematy takie jak te, ktos sie żali ze duzo wazy i ciezko mu w zyciu zaraz pojaweiają sie debilki ktore piszą ja mam 168 i waze 51 a ja 165 i 50 :) a ja 170 i 53 buhaha ,co wy chcecie sie dowartosciowac ? :D