Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama :)

Sposoby na podrywanie :)

Polecane posty

Witajcie mam takie pytanie wczoraj już pisałam ale nic konkretnego się nie dowiedziałam chciałabym poznać wasze sposoby na podrywanie ? piszcie ja widuje dość często faceta który pracuje w sklepie koło mnie uśmiecha się do mnie jak jestem to specjalnie przechodzi koło mnie.. Podoba mi się jednak nie wiem co mam zrobić? Uśmiecham się też do niego ale nie wiem jak mam do niego zagadać.. Pytać się o coś czy czekać na jego inicjatywę? :) pomóżcie!!!!

Nikt mi nie pomoże ? ? ? Zależy mi na tym.. :(

Gość :) ;/:)sdekj
może sposob Poli z chusteczkami z "Przepis na życie"?

Ale sposób naprawde..

Gość :) ;/:)sdekj
albo zaproś go na kawe.

no co mam powiedzieć jaką macie dzisiaj promocje? :D czy pomógłbyś mi sięgnąć coś z gornej półki? tylko że to duży sklep a nie osiedlowy... daj swoj pomysł..? :)

Poproś go o poradę odnośnie jakiegos zakupu, zadawaj pytania w trakcie których bezboleśnie możesz przejść do bardziej prywatnych tematów:) Zresztą po kilku zdaniach powinnaś sie zorientować czy facet jest na "tak" a jak jest to wszystko samo pójdzie:) Odwagi:)

Hm no w sumie to masz pomysła.. a jak nie zdobyłabym sie na odwage to co mam zrobic...??? :) no jesli inny pomysł sie nie znajdzie to zaryzykuje..:P

Kurczę no a nikt inny nie napisze? .. Przecież tyle osób tu jest.. A wy jak poderwaliście swoich partnerów? :)

A po co ci facet, który przez resztę życia będzie święcie przekonany, że to on robił dla ciebie łaskę, że z tobą jest, po co mam myśleć, że to ty o niego walczyłaś, więc jest na wyższej pozycji. Będzie tobą gardził,

A czemu z góry zakładasz że on taki jest przeciez widze że jest mną zainteresowany a może się wstydzi zagadać.. albo tak jak ja nie wie jak to zrobić? .. jeśli uważasz że tak będzie to jak można go zachęcić do tego żeby to on pierwszy zagadał? :)

Jestem facetem. Tylko mężczyzna, któremu zależy na byciu z dziewczyną, ma do niej szacunek. Mężczyzna, który nie próbuje zdobyć dziewczynę, to .. 1 - nie zależy mu na byciu z nią 2 - jest zwykłą cipą (chcecie mieć faceta bez jaj? ) SZACUNEK jest bardzo ważny w związku, to on odpowiada za dyscyplinę w hierarchii wspólnych wartości i celów.

POST SCRIPTUM...... zapomniałem jeszcze dodać do punktu 1., że mężczyźnie nie zależy na byciu z żadną kobietą, gdy brak mu miłości, którą mógłby przekazać ( problemy w dzieciństwie, brak spełnienia). Takiemu to ewentualnie seks w głowie, no to zarywa dzewczę na numerek i koniec bajki. Potem powraca do normalnego poziomu plemników. BASTA

Hmmm to co ja mam robić? ? nic? ..

Czyli mam rozumieć że dziewczyna nie ma prawa do niczego bo jeśli coś powie to jest zdesperowana? Faceci to inna planeta.. :(

aha . Zapomniałem jescze dodać, że istnieje jescz ułamkowy procent mężczyzn, którzy mają duszę wojownika. Są oni wyłączeni spoza gron anormalnych mężczyzn, i zasady powyższe się do nich nie tyczą!

To może teraz wypowie się tu jakaś kobieta ? ? :)

wojownicy są najbardziej odlegli od kobiecej metro-seksualności, brak im typowo kobiecych odruchów, jak bystrość czy intuicja.... tak więc napotkanie kobiety do bezpośredniego kontaktu twarzą w twarz odbywa się najczęściej w sklepie z ekspedientką. Kontakt ten traci na intymności. Mężczyzna ma problem z odczytaniem płynących sygnałów. Jest ich za dużo....pieniądze, towar, pracownik sklepu, kieszonkowcy, śliska podłoga. widok nawet najpiękniejszej sprzedawczyni jest zbyt powszedni, zbyt łatwy i trudny do zinterpretowania ( ekspedientka uśmiecha się do wielu, bo to jej powinności, chociać w Polsce niekoniecznie ;P)

Wiesz ja nie jestem ani ekspedientką :) a patrzy na mnie tak hmmm :) aż mi nogi miękną :)

mnie przede wszystkim brak uczuć, którymi mógłbym obdarzyć kobietę, nie wiążę się więc z żadną. Po co mam jakąś unieszczęśliwić. Brak mi czułości, sentymentalności, 'ciepła' , uśmiechu, to po co ma później się moja wybranka 'boczyć' na mnie? ja uważam, żę jest to prawidłowy obrót sprawy, aczkolwiek czasem bolesny..a tak w ogóle to jestem optymistą ;)

No właśnie widać jaki z ciebie optymista ugasiłeś mój zapał w zarodku :P

jak to ci nogi miękną, ja tego nie rozumiem. Przecież wzrok to tylko wzrok. Kobiecy wzrok dla mnie jest bardzo zagadkowy, nigdy nie wiem co oznacza psia kość. NIGDY.

no właśnie, wiem, że uśmiech jest ważny, ale gdy ja się staram uśmiechać to dziewczyny sie mnie boją, no to tego nie robię. A powiedz dlaczego wzrok jest dla ciebie ważny?

Gość bsa to znowu ty
koles ogarnij sie bo tak pierdolisz ze az zal

Hmm no po prostu pale cegłe na maksa :) no nie znałam nigdy kogoś takiego jak Ty :P a ile masz lat tak w ogóle? :) mi to się zdarza rzadko ale jednak :D aaa no to nie jest takie trudne jak sie wydaje wiesz :)

wszystko co powiedziałem jest szczere, więc wybieram pierdolenie... niż miłe słodkie słowka zatrute