Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsdsdsdwewewe2332432423

Dlaczego jesteście zazdrosne o aktorki w TV ?

Polecane posty

Gość sdsdsdsdwewewe2332432423

Przecież to normalne że ludzie są tak skonstruowani że podobają nam się inni ludzie.Dziewczyny czemu jesteście zazdrosne np o aktorki w TV ? Nie rozumiem kobiet robiących zadymy swoim facetom, skoro aktorka w tv jest śliczna to naturalnie że facetowi się podoba.Tak samo jest z aktorami jeśli któryś jest przystojny i fajny to dziewczynom się podoba.Rozwala mnie to bo ostatnio mieliśmy obejrzeć z paczką znajomych film i nasza koleżanka powiedziała że nie będzie tego oglądać z swoim chłopakiem bo tam gra taka i taka aktorka i ona się podoba jej chłopakowi hahaha

Gość panna z sucha glowa
no to laska przesadzila

Gość zabytkowy stanik
zwierzał mi siękiedyś kumpel że kiedyś powiedził przy żonie że Doda jest ładna i miał taką jazdę chyba przez parę dni , autentyczne fochy i dąsy !

Doda nie jest ładna tylko sztuczna, pracuja nad tymi osobami sztaby wizażystów, kosmetyczek. Prawda jest taka, ze jak nad nami by popracowali to nie jedna z ulicy wyglądałaby lepiej, byłaby piękniejsza niż seksbomba z tv.

Gość zabytkowy stanik
ale tu nie chodzi o Dodę , nie może też np oglądać FTV a czasem by se popatrzyl na laski ładne kiedyś strzeliła focha ni stąd ni zowąd , długo ją namawial żeby powiedziała o co chodzi , a ta na to że się gapił na dziewczynę jak przez pasy przechodzili , a o n mi powiedział że w ogóle żdnej dziewczyny nie widział bo był zamyślony

nie jestem zazdrosna bo: Po 1 primo- jestem najpiekniejsza i duzo ladniejsza od tych wszystkich kurwiszonów telewizyjnych Po 2 primo- moj maz wie o tym, ze jestem najpiekniejsza i mówi, ze w tv to tylko dupodaje, bo tylko tak mozna tam prace dostac, tapeciary itp. Po 3 primo- mam wysokie poczucie wlasnej wartosci, wiec o co mam byc zazdrosna?

Gość zabytkowy stanik
jak możesz być zazdrosna beatka skoro twój mąż to paszczur nieprzeciętny ? pies z kulawą nogą by go nie chciał

Bo są laski przewrażliwione. Wiadomo, ja bym nie chciała by mój wychwalał pod niebiosa kogoś kto ewidentnie jest sztuczny i po operacjach, nad kim własnie pracuje sztab ludzi. Ale żeby sobie nie mógł po prostu obejrzeć w tv czegoś? To nie rozumiem. Jak prognozę pogody prowadzi ładna pogodynka albo prezenterka wiadomości jest śliczna to też nie może oglądać?:D

Gość zabytkowy stanik
prognozę to chyba może bo pogodynki nie są porozbierane tak jak na pokazach , a ta jego żona to nic ciekawego , mała jest i gruba

Gość a co za roznica
" jestem najpiekniejsza i duzo ladniejsza od tych wszystkich k**wiszonów telewizyjnych" achtung! ostre kompleksy na horyzoncie! :D