Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent pomocy wazne

jak zapakować prezent

Polecane posty

kupiłem dla dziewczyny prezent - zegarek. jest on w ładnym czerwonym pudełku ale mam wrażenie że to tak pusto ;P Włożyć to jeszcze w torebke czy nie? prosze o odp

Gość nawiedzona ona
Kup papier do pakowania jakąś wstążkę i działaj :)

no ale to jest takie pudełko już na prezent, czerwone z kokardą. i nie wiem czy tak dać czy w torebce jeszcze

Gość genowefazet
Włożenie zegarka do papierowej torebki ozdobnej to za proste. Każdy chyba się zgodzi, że jak się dostaje ładnie zapakowany prezent, to jest jeszcze większa radocha. Przecież to żaden problem opakować prezent ładnym papierem. Wystarczy papier ozdobny, kawałek wstążki i taśma do pakowania prezentów, teraz jest już nawet taka specjalna bluedolphin z ząbkami po bokach do ręcznego przerywania więc nawet nie musisz używać nożyczek. Żaden problem a frajda z takiego problemu dużo większa.

Gość hhonorkaa
A ja w tym roku nie musze sie tym martwić ponieważ na gwiazdkę kupie prezenty w postaci przeżyć które juz widziałam na parterze w złotych tarasach. Wiec chociaz pakowanie przejdzie mi koło nosa.

Gość borówczankowa89
Oj widziałam i słyszałam o tym, bo mówili w Pytaniu na śniadanie o tych prezentach i własnie zostało mi kilka do kupienia i tak sie zastanawiam czy tam własnie ich nie kupic. Bo pomysł jest doskonały.

Gość gość
Oj leniuszku. W sieci jest bardzo wiele propozycji oraz pomysłów na to jak pakować prezenty. Poszukaj sobie blogów albo video blogów pokazujących w jaki sposob zapakować podarunek . Proponowałabym jeszcze zajrzeć sobie tutaj http://www.plastiflora.pl/pl/61-papiery-ozdobne W sklepie maja sporo fajnych papierów ozdobnych.

Gość gość
prezenty pakują odpłatnie w kwiaciarniach .

Ładny papier ozdobny do zapakowania prezentu znajdziesz też w ofercie www.papercast.pl. Ja zamawiałam stamtąd niedawno koperty ozdobne do zaproszeń i byłam zadowolona z ich jakości.