Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Poproszę o szybką poradę - jutro mam kolokwium - Ałstralijzyk online co robić?

Polecane posty

z jednej strony stęskniłam sie troche za jego widokiem on ma 23 teraz z drugiej strony wczoraj sie pojawiłam o podobnej porze i tylko napisał mi kilka zdan i tyle!!!!! może jak nie bedzie mnie pare dni to zatęskni? albo zapomni? co robić ?

Pśp Ty tu o tej porze? :D no ładnie ;) popiertolić to znaczy opiertolić? czy jak ? napisać 'siedze teraz goła w piżamie zadzwoń" i uciec ? :D :classic_cool:

w sumie skoro oboje jesteście online i on wczoraj nie miał czasu to dziś powinien pierwszy się odezwać. i jak tak zrobi to mu napisz, że jesteś tera bardzo zajęta i odezwiesz się jutro :classic_cool:

ja nie pie¬rdole - oni pierdolą mnie :classic_cool: a tak powaznie to sama nie rozkiminam tak normalnie, pisze z kilkoma, ale nie bede sie radzić potencjalnych adoratorów :D

juzek jestes facetem - to powiedz mi czy jakbyś nie był kimś zainteresowany to gadalbys z nim 4 godziny z użyciem kamerki i czytając jego słaby angielski może on to robi dla ubawu?!?! aa i wczoraj sobie poszłam bez pożegnania :o normalnie robie tak na codzien ale mnie z nim wzieło :D

szczegółów nie znam, ale skoro tak mówisz to coś w tym może być, inną sprawa, że sam potrafiłem napiżdżać przez pół nocy do osiągnięcia celu, w Twoim przypadku nie wiem? :o

a bo ja po prostu Juzku już nie pamiętam co tam miałam napisane o tych podpaskach :classic_cool: ale wiem, że było coś z prężnym wałem? i ogólnie że mi z nimi dobrze nie? :classic_cool: czyli o to Ci chodzi? że wolę podpaskę w maytach niż męskiego człona? :classic_cool: no to wyprowadzę Cię z błędu. nie jest tak :classic_cool:

Carrie już Ci mówiłam nic nie ćpam 😭🖐️ po prostu targają mną emocje :classic_cool: ale powiedzcie mi, iść na dostepny status na skajpie czy nie isć? oto jest pytanie?

nie wiem. ja mam jakąś awersję do napiertalania na czacie z chłopami którzy znajdują się ode mnie dalej niż 15 km :classic_cool: dla mnie to bes sęsu. ale ja w ogóle jestem zyebana także na mje nie pacz :classic_cool: i nie wiem czemu, ale australijczyk? wyobrażam sobie takiego niskiego, chudego peezdusia wyżelowanego :O

Czkawka nie to, że nie zależy, być może zależy i to bardzo każdy przypadek jest z goła inny, więc jeśli Ci na nim zależy to traktuj go od początku do końca poważnie i wtedy nie będziesz musiała na forume wypytywać ludzi pokroju Juzka o poradę, inna sprawa, że jeśli on cuś tam czuje to będzie dobrze byłby frajerem gdyby zrezygnował

pokaze wam niebawem jego fotełe :classic_cool: może zmienisz zdanie :D ps. on nie jest rdzennym tambylcem wywędrował z kraju sąsiadującego z Polską :D Carie masz na myśli forme czy treść? :classic_cool:

fajny chlopak z niego nie jakis ruchacz, ma słodki uśmiech, wysyla mi romantyczne piosenki ;p slucha podobnej muzy co by tam jeszzcze ... skype to nie czat no widzimy sie i ja sie czuje jakby byl mniej nz km ode mnie :classic_cool: