zarkaaaa 0 Napisano Listopad 7, 2011 Witam, mam pytanie. Na początku września byłam u ginekologa i pani stwierdziła, że mam zapalenie prawego jajnika. Przepisała mi czopki Distreptaza (brałam je 22 dni) i na jakiś czas przeszło. Kolejna miesiączka nie była już tak strasznie męcząca jak zwykle i trwała krócej. Drugi okres po braniu leków był okropny, bardzo bolało mnie podbrzusze. Teraz czekam na trzeci (17 listopad) i jestem przeziębiona, a przy tym bardzo boli mnie podbrzusze tak jak wcześniej, jednak do tego wszystkiego mam wzdęty brzuch. Dodam, że współżyłam z chłopakiem 1 listopada (dni płodne), ale z zabezpieczeniem i nie wydaje nam się, żeby coś było nie tak, zrobiliśmy wszystko jak należy. Dlatego chciałabym zapytać czy któraś z Was miała podobny problem? Jestem już umówiona z ginekologiem, ale chciałabym najpierw zapytać Was, bo to czekanie na wynik bardzo się dłuży. Może miałyście kiedyś podobne objawy przy zapaleniu jajników i dodatkowo przy chorobie/przeziębieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarkaaaa 0 Napisano Listopad 7, 2011 proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach