Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasuuus

Rozmowa o intymności.

Polecane posty

Gość Kasuuus

Witam.Dziś bardzo zezłościłam się na chłopaka i sama nie wiem czy powinnam. Czy to normale że facet rozmawia ze swoimi koleżankami w szkole o naszych intymnych i erotycznych sferach życia? Myślę że to powinna być rzecz łącząca tylko dwóch partnerów i jeśli juz sie tym dzielić to raczej z przyjaciółmi. Głupio mi teraz będzie przechodzić obok jego znajomych którzy wiedzą że 'mój chłopak już nie jest dzięki mnie prawiczkiem'.Może przywiązuje za duzo uwagi co do tego,ale w glebi bardzo mnie to zranilo.A wy co o tym sądzicie?

Gość cybercyber
faceci jueciez to normalne ze kazdy uprawia sex

w szkole?????/ O MATKO!!!! Za nauke sie wez gówniaro, a nie za sex. Wiesz, ze to jest grzech? Zajdziesz w ciaze, on cie kopnie w tylek i tyle z tego bedeziesz miala tylko zmarnowane zycie

Gość Kasuuus
Bez przesady.Ostatnia klasa Lo 18 lat. A to że grzech raczej mnie nie obchodzi bo i tak nie wierze. Myslalam ze bede mogla sie spodziewac normalniejszych odpowiedzi. Wkurzaa mnie to ze on bez zadnych skrupułów rozmawia o naszym zyciu erotycznym.

Gość elloo
to mu to powiedz a nie pytasz sie co masz zrobic

Gość Kasuuus
Raczej nie.Nie ma takich fotek. Dobra...dzieki.

Gość Kasuuus
Mówiłam,on uważa to za normalne,dlatego chcialam sie upewnić jak to wyglada w oczach innych.

Gość Marcin Podkarpacie
Ja zawsze mówię mamie o swoich intymnych sprawach to mi bardzo pomaga. Kolegom w pracy też opowiadałem ale przestali do mnie się odzywać

ano tak to jest jak sie z gówniarstwem seks uprawia :O

Gość he he heeee
moze sie po prostu musial pochwalic ze juz nie jest prawiczkiem...a czy ty czy inna - moze jest mu wszystko jedno?

Gość mika000
Uważam, że nie powinien gadac o takich intymnych sprawach koleżankom. Jeśli juz musi się komuś zwierzyć to może jakiemuś zaufanemu przyjacielowi

Raaany :D zrozum faceta - wreszcie nie jest prawiczkiem - musiał się pochwalić :D jak się nacieszy tym faktem to mu przejdzie :D jak kiedyś da plame to się na pewno chwalić przestanie :D wyluzuj i przejdz nad tym do porzadkuu dziennego ;)