Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylki w Brzuchu (}i{)

Oryginalny płaszcz JAPAN STYLE, kupić?

Polecane posty

Gość Motylki w Brzuchu (}i{)

Jak Wam się podoba ten płaszcz? http://www.coco-fashion.pl/Bezowy-Welniany-Nietypowy-Plaszcz-M-L-XL-p6485.html Czy ktoś z Was już ma jakieś doświadczenia z ciuszkami JAPAN STYLE? Dodam tylko, że nosze rozmiar 40-42 i obawiam Ci czy ta XLka będzie mi dobra- bo słyszałam, że z tej kolekcji rozmiary są bardzo zaniżone??

o Japan Style krążą tu juz niemal legendy :) jak chcesz to odszukaj topik. odradzam. w skrócie - na zdjeciach cudeńka, w rzeczywistości szmaty niemające nic wspólnego z obrazkiem - przynajmniej w większosci.

Gość no cóózzzz
jakby był skórzany to od razu bym kupowała :)

Ja nie mam doświadczenia z Japan Style, ale kuzynka zamawiała sobie parę rzeczy i jeszcze nigdy nie była zadowolona. Tak ogólnie to straszne szmaty - bardzo kiepskiej jakości materiał.

Gość emit
Nie kupować! Właśnie nabyłam płaszczyk Japan Style - firma rozprowadzająca -z Białegostoku. Rozmiar L...określenie płaszczyk b.pasuje (zamiast rozmiaru L wg mnie S). Nie mówiąc już o materiale, z którego GO wykonano...tragedia, choć na fotkach wyglądał super! W opisie: zimowy płaszczyk (faktycznie co najwyżej jesienny). Na fotkach - z wyglądu podobny do flauszowego, a w realu tragiczny, świecący, sztuczny plusz - okropność!!! Bubel jutro odsyłam!!!