Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ubaw..... ..ee

Moja koleżanka umawia się z facetami z Internetu i nie przychodzi na spotkania !

Polecane posty

Gość ale ubaw..... ..ee

Ona uważa ,ze to zabawne , dzis mi sie pochwalila ze była umowiona z facetem na 11.00, przeszla sie obok niego i potem szczerzyła zęby do mnie i chwalila sie ze stał jak glupek i czekal z telefonem w reku :/ Ją to bawi, wysyla zdjecia jakis modelek, super lasek wiec prawie kazdy facet chce sie spotkac niemal odrazu . Ona hm... wg mnie wyglada normalnie, niska szczupla , uwaza sie za brzydule ,ciagle narzeka na swoje ciaglo ,wzrost i ''okropny ryj''.

Gość jkiuy666
haha,,dobrze robi, jak byłam młodsza tez tak postepowałam. teraz z tego wyrosłam.

Gość ale ubaw..... ..ee
:O

Gość hydraaaaa
haha kiedyś chciałam tak zrobić, przejść obok, sprawdzić jak ktoś rzeczywiście wygląda i być może się przedstawić lub iść dalej, obserwować i mieć z tego ubaw:D ale są granice, np umówić się z kimś z daleka, z za granicy i wystawić go to już chamstwo

Gość to muszą być głupi
jak dostają zdjęcia modelek :classic_cool: i nie widzą że to lipa :classic_cool:

Ja też tak robiłem :) Udawałem kobietę i proponowałem frajerom spotkanie. Celowo dobierałem ich pod kątem głupoty i zniewieścienia. Tacy ludzie powinni mieć uraz do kobiet bo nie są ich warci :D

Gość marcoo
heheheh dobre...ja tak robiłem z kolegami.umawialiśmy sie z pasztetami, siadalismy na piwku a te pindki sterczały całe zrobione i czekały jak głupie...obserwacja ich emocji na ich buzkach-bezcenne(+ piwo w słoneczku pod parasolkami)

Nieee.... kobietom nie wolno takich rzeczy robić. Ja kierowałem się tym, że jak facet do mnie pisał i być nachalny/głupi to godziłem się na spotkanie. A zazwyczaj jest tak, że to facet proponuje... więc proponując pasztetowi coś takiego robisz mu krzywdę ofensywnie, a nie w ramach kary za głupotę...

Gość hydraaaaa
Brovar dokładnie, nieśmiała dziewczyna może się jeszcze bardziej zamknąć w sobie, jak tak można:o

Ja chciałem tak wkręcać puszczalskie na sympatii. Ale mojego zdjęcia modela nie zaakceptowali i na razie nic z tego, ale może jeszcze spróbuję.

Gość hydraaaaa
'umawialiśmy sie z pasztetami', marcoo wpierw spójrz w lustro :o

hydraaa tu nie o to chodzi, bo nieśmiały chłopak też może. Tu chodzi o to, że jak jakiś cham mnie próbował wyrwać to dostawał takie właśnie spotkanie. Jak ktoś mi się żalił i pisał komplementy z czapy a najlepiej, że kobiety są puszczalskie, oprócz mnie to też tak dostawał. A inaczej wygląda sytuacja u kobiet bo to nie one zapraszają. Jak taka zostaje zaproszona to nie podejrzewa złych intencji. I staje się nieufna...

Gość sfd
"dokładnie, nieśmiała dziewczyna może się jeszcze bardziej zamknąć w sobie, jak tak można" co za hipokryzja :D lecz się gówniaro

Gość offerma....
Brovar hydraaa tu nie o to chodzi, bo nieśmiały chłopak też może. Tu chodzi o to, że jak jakiś cham mnie próbował wyrwać to dostawał takie właśnie spotkanie." "mnie próbował wyrwać" - heheheeheheh CIEBIE? czy tą laskę na fotach chyba się za bardzo wczułeś w rolę

Gość jjjjjjjj3
ja wystawilem 3 laski, wyslalem cudze fotki, byly napalone, bo na fotce przystojniak. Umawialem sie w parku ,czekaly a ja przejezdzalem rowerem potem siadalem na ławce i obserwowalem :D to zemsta za to,ze nie mam powodzenia u szmat

Gość nenaeyy
a ja umawiam się z facetami, wysyłam własne fotki i wcale nie przychodzę, mam się fatygować by popatrzeć z daleka na głupie miny? ;)