Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sachmet_666

Jak można szybko schudnąć?

Polecane posty

Gość Sachmet_666

Jestem strasznie niecierpliwa i trudno mi wytrwać w jakiejkolwiek diecie+ćwicząc, jeśli nie widzę szybko efektów. Nie będę zdradzać ile mam wzrostu i ile ważę. Jeśli ktoś zna szybki sposób na utratę zbędnych kilogramów, proszę o odpowiedź.

Gość upierdol se łeb
debilu :O

grypa żołądkowa :) hehe a tak w ogóle, to nie ma szybkich sposobów. Ciężka i nudna praca nad chudnięciem :) ja bez diety( żadnej, nigdy nie stosowała i stosować nie będę) chodząc ostatnio bardzo mało na siłkę czy w ciągu miesiąca byłam 3 razy, zjechałam dziwnym trafem 4 kg

Gość kokokojako
wybierz diete, ktora bedzie Ci najbardziej odpowiadac - uwzglednij co lubisz jesc. ale z wlasnych doswiadczen najbardziej polecam calkowita rezygnacje z bialej maki i bialego cukru (jak juz musisz jesc cos slodkiego, to zainwestuj w cukier z brzozy). i motywuj sie codziennie na www.motywujsie.pl :)

Gość gość
Najważniejsze Zdrowe Odchudzanie. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM, Meridia i itp- trucizny. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną metodę odchudzania. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość gość
a gdzie kupić zioła tybetańskie, żeby były prawdziwe, oryginalne ?

Gość gość
się cenią te ziółka :D

Gość Olcia Dubicka
Jeśli chcesz szybko schudnąć to tylko z tabletkami odchudzającymi bo diety i ćwiczenia to zawsze sprawa długoterminowa i nie zawsze tak skuteczna jak byśmy tego chciały a przynajmniej ja na taką nie trafiłam ;( Ja taką drogą właśnie poszłam :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.