Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewabiurowa

Romasns platoniczny

Polecane posty

Gość ewabiurowa

W skrócie zauroczył się we mnie kolega z pracy, to trwa już od początku mojej kariery w tej firmie, czyli 5 lat. Na początku traktowałam jego "zaloty" pół żartem, pół serio, a później także się zauroczyłam. On jest ode mnie starszy o 20 lat. Ma narzeczoną, a ja męża. Nie chcę o nim myśleć, ale to bardzo trudne, szczególnie, że ostatnio pracujemy we dwójkę nad pewnym zadaniem. I cały czas flirtujemy. Niby do niczego nei dochodzi, ale wolałabym to skończyć. Tylko jak?

Gość hhhhgggfffyyy
bardzo prosto....nie kus losu i daj se siana z tym starym kolega.starszym. wyszlas za meza to pilnuj szparki.bo czasem sie tgo odwraca i jak twoj maz znajdzie mlodsza o 20m lat super sunie to ciue kantem pusci i jakbys sie czula? odpowiedz juz znasz

Gość ewabiurowa
Łatwo powiedzieć nie kuś losu... Staram się, ale niestety jeszcze jakiś czas będę musiała z nim pracować sam na sam.

Gość hhhhgggfffyyy
ale ja nie rozumie o co ci chodzi? chcesz z nim sie bzyknac czy nie? czy to ci chodzi po glowie bo raczej nie myslisz o wspolnej kawie czy kienie ale o bzykaniu? popatrz ...ja wiem ze sie latwo mowi.tez nie raz sie zauroczylam ale mysl ze moglabym stracic faceta ktorego kochalam wziela rozsadek i gore. kochalam mojego faceta...juz nie jestesmy razem.i tez sie zauroczylam w innym ale to trwalo jakies 2 miesiace.i sie skonczylo jak doszlam do wniosku jaki ten facet jest a jaki moj.nie chcialam go wtedy stracic. pozniej mnie zostawil dla innej dlatego nie moge pojac czemu ludzie najpierw kochaja a pozniej zmazuja osobe z zycia bo nagle zachce im sie czegos nowego ...innego. gdyby chociaz raz byla zdradzona to zrozumialabys o czym mowie.bo tak to trudno jest.ja bardzo cierpialam.ale nie zaluje ze sie wtedy wycofalam z glupiego romansu i zdrady.ja czuje sie niewinna i czysta.on jest kurwiszonem ktorego i tak kocham.

Gość ewabiurowa
Nie chcę się z nim bzykać!! Nigdy tego nie zrobię, nawet się z nim nie umówię!! Byłam raz zdradzona i wiem jak to boli. Dlatego podkreśliłam, że jest to romans platoniczny.