Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O co biega?

Panie - czy to normalne?

Polecane posty

Gość O co biega?

Mamy po 30 ale młodziej wyglądamy. Gdy idę za rękę ze swoją kobietą to większość mijających nas z naprzeciw kobiet patrzy się na partnerkę. Wiadomo czasem zwykłe spojrzenie, niektóra nie zwraca na nas uwagę ale zdecydowana większość kobiet się w nią wpatruje, mierzy wzrokiem. Co jest grane? Po co kobiety tak mierzą ja wzrokiem? Nie rzucamy się jakoś ani ubiorem ani wyglądem w oczy. Większość pań się jej przygląda, czasem z pogardą jakby. Oszczędzcie sobie komentarzy że z nią coś nie tak bo nie o to chodzi ale czy kobiety są aż tak zazdrosne czy zawistne że inna idzie za rękę ze swoim facetem?

Gość O co biega?
A czasem jak chodzę po ulicy w szlafroku to też się tak na mnie dziwnie patrzą. Proszę wyjaśnić mi dlaczego?

Gość O co biega?
No też się zastanawiam. Jej tu nie znają. Ja mieszkam trochę więc z widzenia kojarzą pewnie niektóre a ona tu obca. Facet idzie to na babkę raczej popatrzy a nie gościa a kobieta na kobiete.. Ech mała głowa czasem na te kobiety ;)

Gość O co biega?
O zaczynają gim.. się odzywać he to była kwestia czasu. Jednak co kafe to kafe :) więcej nie piszę. Reszta to podszywy.

Gość kklalks
Nie schlebiaj sobie :P znam takie przypadki że tylko przed ludzmi robi się taką pokazówkę jak im to ze sobą dobrze a w życiu wcale tak kolorowo nie jest, czysta hipokryzja:P

Proste- kiedy ktos sie patrzy z pogarda na was, czuje ze jestescie szczesliwi, ta osoba tez chce byc wiec na sile powoduje zebyscie sie poczuli zle, zebyscie sie tak nie 'wywyzszali'. Proces obronny.

Gość O co biega?
Czytaj ze zrozumieniem. Idziemy normalnie nie na pokaz. Nie lubię jak się tak patrzą dlatego pytam. Czy jest dobrze czy nie to co ma do rzeczy. Gdzie tu schlebstwo.. Widać mało znam naturę kobiet i pytam. Mało która pokazuje taką niby zawiść więc może o to chodzi pomyślałem.

Gość O co biega?
To nie bylo do ciebie abc.. tylko do kklas..

Gość kklalks
schlebiasz sobie że ona taka piękna i dlatego tak się lampią:P

Gość Klaudia 190412
Laska musi byc tragiczna ;) Na ladne zadbane kobiety nie patrzy sie pogardliwie....

Gość ziemoowitkaa
To z zazdrości, zawiści. Jezu facet, masz tyle lat a kobiet nie znasz.

Gość O co biega?
moja laska jest piękna, codziennie ją myję i perfumuję

Gość ziemoowitkaa
Albo wiesz dobrze o co biega, a jak ktoś może słusznie zauważył chcesz się podbudować. Tak, masz rację, patrzą tak, bo zazdroszczą.

Gość O co biega?
Pisałem nie wyróżniamy się wyglądem. Ty umiesz czytać? I to kobiety patrzą nie tyle faceci. Od lat jesteśmy razem więc i szczęścia jakoś na pokaz nie zobaczysz bo zwykłe realne uczucie bez pokazówek jak nastolatki czasem robią.

Gość O co biega?
Nie nie znam natury niestety kobiet. Może też źle napisałem że pogardliwie a raczej zawistnie. Ok mniej więcej wiem już o co może chodzić. Podbudowywać się nie musze. Nie mam nastu lat i wyrosłem z tego a w rozumowaniu kobiet zawsze byłem jak wielu facetów nie do końca kumaty. Dzięki. Nara.

Gość kklalks
a w czym ci to przeszkadz, może ci ją nie zjedzą:P, szkoda ci że na ciebie uwagi nie zwracają? bo nie rozumie;)

Gość ziemoowitkaa
No ok, to nie bierz tego do siebie. Raczej się radzę przyzwyczaić, bo to normalny widok.

Gość O co biega?
No czuję się jakos nieswojo. Po prostu. Dzieki za odpowiedzi, te sensowne. Że nie na mnie to lepiej :) po prostu zawsze wolałem na uboczu sobie zyc. Zostaje faktycznie sie przyzwyczaić. Przewrażliwiony nie jestem ale to dla mnie nowe. Gdzie indziej tego nie zauważałem. Dopiero jak tutaj nas widzą to jest to widoczne bardzo. Pewnie też że mnie trochę kojarzą a jej nie.

Gość kklalks
a co z ciebie jakaś gwiazda że cię mają znać :P jesteś bardzo zakompleksiony że ci to przeszkadza

Gość O co biega?
Nie.nie gwiazda ale miałem taką pracę że wiele osób mnie tu kojarzy. Proste? Kompleksy to masz ty bo tylko szukasz do czego się czepić. Mam prawo nie za bardzo lubić jak ktos sie przygląda i tyle. Koniec tematu. Pa

Gość Lisavietta
pewnie dziadowsko wygląda

Gość kklalks
pronste:) nie czepiam się tylko szukam co może być powodem że sie tak lampią;) wrzuć na luz po co takimi bzdetami sie przejmować, jesteś już dużym chłopczykiem