Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan pielucha

CZY WARTO KUPIC NOCNIK GRAJACY ?

Polecane posty

Gość Pan pielucha

Dziewczyny doradzcie.

Gość Zaraz pierwsza miłość
nie wiem , ja mam zwykły za 9,99 a drugi taki fajny, z nóżkami za 19,9 i córka go lubi ;]

dzieci sa cwane i ja juz bym nie kupila takiego nocnika bo moj syn slinil palca i przykladal zeby gral a sikac do niego nie chcial,skonczylo sie tak ze maz wymatowal ten grajacy aparacik.

Jak dla mnie nie warto. Mieliśmy przeróżne nocniki i najlepszy jest taki z Ikea. Jest lekki ale się nie ślizga wiec dziecko może na nim usiąść i nie wylądują pupą na podlodze. Jest dobrze wyprofilowany wiec nawet chłopczyk moze z niego korzystać bez kałuży obok :) Latwo się go czyści. Kosztowal 7 zl jak go kupowałam Nie wiem ile kosztuje teraz ale pewnie nie dużo. Natomiast z grającym mieliśmy taką przygodę ze stal sobie w łazience i teściowa poszła się wysikać i wtedy zaczął grać :D:D Oczywiście było haha. Problem w tym ze jak zaczął tak już nie przestał. Gral calą noc, caly następny dzień. Nie wiem ile jeszcze by grał ale się go pozbyliśmy ;) Od tej pory mam uraz do grających nocników.

Gość 161651656556
a u mnie sie sprawdzil rewelacyjnie. corka tylko na nim siusiala. Tyle że ja nie czesto przyjmowalam tesciowa wiec moze dlatego

Gość Pan pielucha
zolza:P wiosenne mama :-D :-D :-D

Gość 161651656556
wiosenna czemu dajesz zdjecia dzieci? a mialam Cie za rozsadana babke

Gość mamamama26
ja sadzam roczniaka i gdyby nie granie to bym niewiedziała ze zrobił siku - aaa i jego radość jak gra jest bezcenna :)

Gość Pan pielucha
Ja chcialam wlasnie dla roczniaka.mamamama26 , a chce siadac na tym nocniczku ?

Gość gość
Jak dla mnie nie warto bo dziecko będzie potem traktować go jako zabawkę a nie jako nocnik do sikania :)