Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlodyNody

cyfrowy polsat - warto?

Polecane posty

Gość BlodyNody

Witam, zastanawiam się nad kupnem Cyfrowego Polsatu. Interesuje mnie pakiet za 14.90. Ile kosztuje opłata aktywacyjna i dekoder? Na stronie nie mogę tego znaleźć (w regulaminach są ceny bez promocji). Dziękuję za odpowiedzi.

Gość BlodyNody
Do nędzy czy biedy, forum też jest od tego Miłego wieczoru nerwusie :) A pytanie aktualne

Gość BlodyNody
Interesuje mnie, żeby pilot był długi i gruby. Nie stać mnie na wibrator :(

Gość nie polecam nie nie nie
z powodu dekodera dostaniesz dekoder mini który ciągle sie zawiesza i pierdzieli nie ustawisz w nim listy ulubionych zanim znajdziesz swój kanał musisz przeskoczyć w hooj kanałów dekoder wielkości zeszytu ma słaby zasięg pilota nawnerwiasz sie przy tym

Gość mikikun
to bendziesz miała te programy za darmo wchodzi naziemna cyfra dvbt http://www.telewizja-cyfrowa.com/ te kanały za darmo TVP1, TVP2, TVP Info, Eska TV, Polo TV, ATM Rozrywka, U-TV Polsat, TVN, TV4, TV6, TV Puls, TVN 7, Polsat Sport News TVP Kultura, TVP Historia

Gość BlodyNody
Dzięki za odp. Może jeszcze jakies? Podszyw: skąd wiedziałeś, że lubię wibratory (hahahahaha) :)

Gość BlodyNody
up up

Gość Alexis ;)
nikt nie wie ile ta aktywacja? Naziemna nie wchodzi w grę, u mnie nie ma sygnału :(

Gość BlodyNody
wyżej to ja

Gość mikikun
jak nie ma teraz to później będzie a skad ze nie działa multipleks

Gość BlodyNody
wybudowania, dlatego nie działa.... gdybym była z dużej miejscowości, to bym nie pytała o takie rzeczy - kablówka i po problemie. Miałam cyfrę, ale umowa się skończyła, nie podobały mi się warunki jej przedłużenia. I zastanawiam się nad tym polsatem, ale nie wiem czy opłata aktywacyjna nie jest za wysoka....

Gość ciocia.........
a co to za pakiet za 14 zł? ja mam familijny i płace 40 zł.jestem zadowolona,mamy ten polsat już 4 lata

Gość BlodyNody
Taki najniższy, podstawowe kanały. Tylko nie wiem, czy opłata aktywacyjna nie jest za wysoka.

Gość ueiwudiwqeuio
My też mamy famili .Teraz chyba aktywacja i dekoder za 1 zł z tym że umowa na 29 miesięcy, przynajmniej tak mieliśmy przy wymianie dekodera na HD .A i pierwsze pół roku za darmo .Idz do punktu Polsatu i się dopytaj .

Gość BlodyNody
Tak też zrobię. Przyznam, że myślałam, że ktoś wie, ale w takim razie niz innego nie pozostaje :) Dziękuję za rady.

Gość gość
Najlepiej zamówic cyfrowy polsat przez internet z tej strony -->>>http://allsh.net/Lh08X Jest teraz dobra oferta do 6 miesięcy za 0zł , omijajcie punkty sprzedazowe bo pobierają prowizje najlepiej zamówić przez neta macie wówczas najlepszą ofertę programów i ceny -->>> Ja tam wole NC+ masz super kanały filmo takie jak canal+ najnowsze filmy bez chodzenia do kina mozecie zamówić tu -->>>http://allsh.net/W3ngb tez polecam omijac punkty tylko zamawiac przez internet