Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech.........

Do Kobiet

Polecane posty

Gość ech.........

Takie sprawy... Po 1 to dziwie się że wam się jeszcze chłopa chce :) Jak zobaczyłem te wszystkie bajery dla was na allegro. Począwszy od tych delfinków?? No takie członki z 2gim czymś malutkim na łechtaczkę. Po motylki, automaty itd... Macie do wyboru tyle rozmiarów kształtów, struktury, użebrowań.... Myślę o jakichś nasadkach... czymś żeby sprawić większą radość. No dobra kompleks mam i będę miał zawsze :( No i myślę że może jej coś kupić ale przecież taki wibrator jest lepszy ode mnie :( A jest może coś żeby kobieta była ciaśniejsza ?? Albo żeby lepiej odczuwała ?? W sensie rozkoszy dla niej nie dla mnie.

Gość ech.........
Chyba nie zrozumiałeś pytania. Czy jest coś co zwiększa rozkosz u kobiety a nie dla mnie.

Gość ech.........
oj ale ja bym chciał żeby ona miała 100 orgazmów dziennie. Żeby jej było dobrze a nie że kawałek plastiku jest lepszy ode mnie

to się wiecej staraj,a skąd wiesz, że jesteś gorszy od mechanicznego ?

Gość ech.........
Mam mniejszą oscylację penisa. Nie mam 20 cm. Nie pobudzam jednocześnie 3 miejsc jak nowe wibratory - punkt g, łechtaczka no i normalnie.

Kurna są rózne pozycje tylko potrzeba deczko wyobraźni:) ---poczekaj jeszcze jakiś czas i zaczną was cyborgi zastępować :p

Gość AptekawBiedronce
ja bym chciała takiego faceta jak ty, dla ktorego liczy sie rowniez przyjemnosc partnerki a nie tylko swoja własna.

uważam , że za dużo sie naczytałeś: nie liczy się wielkośc przyrodzenia, tylko technika pie rdolenia

naturalny cchuj w odroznieniu od wibratora ma jeszcze ciekawa powloke...dlatego chlopa na sie czasem jeszcze chce :D

Gość ech............
Przecież teraz już ta cyber skura jest. A jakich japoniec się ożenił z skonstruowaną żoną.

Próbowałam wielokrotnie, ale wibrator nijak nie da się rano namówić, żeby wstać i zrobić kawę :(