Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agattee

farbowanie sukienki

Polecane posty

Gość agattee

Witam, mam sukienkę w kolorze ecru. Chciałam założyć ją na studniówkę no ale właśnie na studniówkę nie wypada zakładać tak jasnej sukienki. Chciałabym ją zafarbować na kolor brązowy albo czerwony. Skład materialu to 47% bawełna i 50% poliester i w związku z tym mam bardzo ważne pytanie a mianowicie jakim barwnikiem mogłabym zafarbować taki materiał i czy w ogóle warto ? Polecacie jakiś barwnik konkretnej firmy który mógłby się nadać na taki materiał ? Bardzo proszę o wasze opinie, może któraś z was już próbowała ? Z góry dziękuję za pomoc.

Farbowanie, zdecydowanie to zly pomysl. Mozesz ,,przyciemnic'' stroj, odpowiednimi dodatkami. Wrzuc fotke kreacji moze cos doradzimy :)

Gość kominowa
ja mysle ze nie warto bo nitki moga byc sztuczne i sie nie przebarwia... i wtedy sukienka bedzie ciemna a nitki jasne - slabo... porozgladaj sie po sklepach i outletach - czasem naprawde fajne ciuszki mozna dostac za nie az tak duze pieniadze!

Gość StylowePaski.pl
Moim zdaniem jeden z gorszych pomysłów,ponieważ możesz całkowicie sobie zniszczyć sukienkę,wiec lepiej nie popełniać takich błędów. www.StylowePaski.pl

Gość kwestia gustu
nie ryzykowalabym. kominowa ma racje... przejdz sie po sklepach i outletach. Ja ostatnio dorwalam piekna sukienke na swoja studniowke w sOliverze za pol ceny wiec mysle ze czasem warto :)

Gość gość
ja mam problem z sukienką gdyz milam ja na sobie tylko raz i chcialam ja odswiezyc i ja wypralam. okazalo sie ze czarny pasek bardzo wąski zafarbowal reszte miętowego koloru i w zaden sposób nie moge go doprac. mam ochote zafarbowac ja na czarno ale boje sie ze to nie wyjdzie. na dodatek krawcowa mi powiedziala ze to jest sztuczny material. doradzcie mi co mam zrobic?