Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narko

wasze doswiadczenia z cpaniem

Polecane posty

Gość narko

dzielcie sie. co polecacie?

Gość mefisto123123123
zolpidem. koniecznie rozgnieciony i wciągnięty noskiem, zapity wódką. wystarczy już nawet 30 mg i jest cuuuuudnie

Gość narko
jaka masz po tym faze? mam te pixy w domu po nich biegalam po miescie w pdoartych ciuchach i nie wiem co robilam xD

Gość jace18
tylko i wylacznie mieszanka przeciwbolowych+antylękowych mozna lezec i patrzec w sufit z usmiechem az do zasniecia.

Gość narko
dawajcie konkretne nazwy

Gość mefisto123123123
oj rozmawiam z celtycką boginią wojny, niedawno stałam na barierce balkonu i miałam wrażenie, że jestem kapitanem statku. Czasami nacinam sobie kciuki i pije własną krewm bo mam mega ochote na metaliczny smak na tych tabsach. Różne głupoty już się na nich robiło, ale to uczucie jest mega

Gość obcas
wychodze przed dom - ćpun wchodze na kafe- ćpun gdzie się nie obejrze to ćpun ostatnio :O

Gość narko
ja tez se lubie pocpac i chuj popijam psychotropy alkoholem i daje se tantuum rose i acodin i ziolo i ciagne noskiem rozne rzeczy zajebiscie NIE WSTYDZE SIE CPUNSTWA

Gość jace18
percocet +relanium/xanax/valium/signopam co do komentarzy - nie jestem cpunem,b o sam decyduje kiedy chce a kiedy nie.

Gość obcas
co tam sie wstydził będziesz, przecie to powód do chwały... ale jakby tak jeszcze z gołą dupą po mieście poganiać to by cie WSZYSCY ZAPAMIETALI... przeszedłbys do potomności :P

Gość narko
powiedzcie tez jak wyciagacie od lekarza recepty. co pwoiedziec by dal relanium? mi juz nie chca dawac clonazepamu kuuuurva

Gość obcas
co do komentarzy - nie jestem cpunem,b o sam decyduje kiedy chce a kiedy nie. moja chrzestana matka też całe życie mówiła, że alkoholiczką nie jest :P

Gość mefisto123123123
eee tamtum rose i acodin to gówno nie ćpanie. rosa obrzydliwa w smaku do porzygu a acodin... nie lubie musieć łykać całą paczke, żeby coś poczuć. Wątróbka moja musi troche potrzymać. Polecam zolpidem, na recepte, ale wystarczy pozmyślac, lekarze wypisują jak cukierki

Gość narko
jestem dziewczyna. kiedys po cpaniu odjebalo mi i lecialam po ulicy chcac sie kurvic ale znajomi mnie zatrzymali. smieszy mnie to

Gość narko
mowie ze mam zolpidem ale chce klony

Gość jace18
narko, relanium od lekarza akurat latwo jest wyludzic, jesli dobrze trafisz. mowisz ze masz ciezkie stany lekowe i tyle. percocet to od lekarza raczej moze byc trudno wyciagnac :P a signopam i xanax tez prosto.. obcas, czasem musze odreagowac, ale to nie uzaleznienie

Gość mefisto123123123
ej no nazmyślać lekarzowi nie umiesz? zasada jest prosta. wybierasz sobie lek jaki chcesz, sprawdzasz w necie jakie jest jego zastosowanie, tzn, na jakie dolegliwości dokładnie i potem idziesz do lekarza i ściemniasz, że masz to , to i to i on ci wypisuje.

Gość narko
xanax dostaje mam jeszcze recepte na 60 pixow. ale nie chce mi dac clonazepamu chooy jebany. mowi, ze sie uzaleznie. lekarze nieraz czuja, ze chcesz wyciagnac i tyle i daja lajtowe rzeczy. nie kazdy lekarz jest zajebisty. kiedys chcialam wyludzic tramal to wyjebal mnie z gabinetu, bo pwoiedzial, ze ciagle tak chodza..

Gość narko
moja mama wie. co ma zrobic? widziala nawet kiedys jak jaram ziolo. wkurwia ja to, ale nie bedzie mnie bic przeciez. tez nie cpam ciagle tylko jak przyjdzie ochota. rodzina mnie widziala tez pare razy na fazie sraja sie ale sram na to

Gość jace18
moja rodzina tez wie eh glupio mi z tego powodu ;/ bo przeze mnie maja dodatkowe nerwy bo boje sie ze kiedys przedawkuje i serce mi stanie (mam problemy z sercem a te leki zwalniaja rytm serca) ale czasem nie da sie inaczej

Gość jace18
* mialo byc BOJA sie narko ile masz lat?

Gość narko
19 :)

Gość jace18
aha (; a co robisz w zyciu na codzien?

Gość narko
ja sie nie boje. paru znajomych zmarlo, ale oni dawali se w zyle. bralam duzo pixow i tylko spalam dlugo. a twoja rodzina sie boi. moja tez. mi najbardziej zaszkodzil niby niegrozny acodin, nie moglam chodzic i sleplam. musialam sie uczyc chodzic, bo padalam :/ a niby mowia, ze to takie nic. jak wezmiesz 45 pixow to nic dziwnego.

Gość narko
studiuje i imprezuje a ty? ile lat i co robisz

Gość jace18
tez dlugo spie po lekach, czasem w ogole trudno mnie obudzic, oni wtedy zaraz panikuja :P no i gdy sie nie poloze tylko chodze to zataczam sie na sciany i przewracam sie jak idiota..

Gość jace18
tez studiuje, lat 18. zanim ktos zaraz powie, ze klamie - nie mieszkam w Polsce, dlatego studia rok wczesniej..

Gość narko
tez tak mam. teraz przystopowuje, bo mam duzo zajec i nie moge ciagle spac i olewac studiow, bo na nich mi zalezy i je lubie. ale w wakacje to bylo ekstremalne. wracalam do domu zygzakiem, bo zmieszalam pelno gowien + alkohol i energy drinki. z kumplem odpierdalalismy takie rzeczy.. nie pamietam polowy tygodni. nawet nie wiem co sie ze mna dzialo

Gość jace18
te moje tez zwalaja z nog w polaczeniu z alko. ja niestety na zajecia coraz czesciej chodze na lekach, nie az takich dawkach ale czesto zdarza mi sie usnac ;/