Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja podniose

problem ze spedzaniem i jego mama

Polecane posty

Gość a ja podniose

moj narzeczony ma do mnie pretensje ze nie chce przebywac u niego w domu ze wzgledu na jego mame za ktora nie przepadam...kilka razy jestem tam przelotem w ciagu miesiaca max na pol godz,raz albo dwa razy w miesiacu na cale popoludnie...wiekszosc czasu przebywamy w moim domu..no i zaczal sie problem...ze on nie chce ciagle u mnie siedziec tylko a u siebie tylko przebywac...rzucaa teksty w stylu ze pewnie chcialabym zebysmy jego mame mieli w dupie...ze jestem niepowazna majac takie podejscie do jego mamy...a ja tylko zle sie tam czuje i nie swobodnie...nie wiem co robic...mowilam jemu ze to jego wina ze tak sie czuje u niego w domu...bo nie potrafi rozmawiac z matka a co gorsza byc ze mna...jest taki nieobecny...ze wszystkimi pytaniami,decyzjami kierowanymi w nasza strone musze radzic sobie sama...to jest dziwne ale jak do niego jade to siedze jak na szpilkach z oczekiwaniem co jego mama bedzie chciala ode mnie albo od niego...

Gość obcas
synus mamusi? jakie to urocze :P

Gość a ja podniose
spedzaniem czasu*-powinno nyc w temacie

Gość a ja podniose
raczej to nie jest typ maminsynka...bo codziennie spedza czaas ze mna i u mnie(w moim domi jest moja mama, nie mieszkam sama)on nie dzwoni do niej z jakimis szczegolami,bardziej ona....itp...

Gość a ja podniose
no i co ja mam zrobic?jak jemuw wytlumaczyc zeby jednak zrozumial i nie namawial do spedzania tam czasu?wystarczy mi jak jestem tam raz na miesiac a i tak ide wtedy jak na skazanie...

Gość chwila prawdy,
A czy twój narzeczony umiałby żyć bez mamusi? Oj, chyba nie. Zastanów się, jak będzie wyglądalo wasze zycie po ślubie. mamuska na mur beton bedzie w nim grała główną rolę.

Gość ale ja nie bardzo rozumiem
w czym problem? Dlaczego nie lubisz jego mamy, co ona robi złego, że nie chcesz tam przebywać?

Gość a ja podniose
po prosttu natlok roznych spraw sie na to zlozylo...dzwonienie z glupimi teksami do mojego narzeczonego kiedy u mnie byl przez tydzien typu:ubierz sie cieplo,mowienie zeby przyjechal na obiad a na to ze on juz jadlpyta sie co takiego...kiedys warriowala ze jedzie zima w delegacje a straszna sniezyca byla...jak jej powiedzial dosadnie zeby nie lamentowala to kazala swojej siostrze zadzwonic do mojego narzzeczonego i wypytac o wszystko....z tym ze tak zeby nie wiedzial ze to ona kazala jej dzwonic..nie wspomne o wywoluwaniu winy w moim narzeczonym tekstami" czy ty nie widzisz ze ja jestem smutna i placze?"....trocche mozna by bylo opowiadac ale tyle tego bylo ze polowe juz zapomnialam...

Gość a ja podniose
po prosttu natlok roznych spraw sie na to zlozylo...dzwonienie z glupimi teksami do mojego narzeczonego kiedy u mnie byl przez tydzien typu:ubierz sie cieplo,mowienie zeby przyjechal na obiad a na to ze on juz jadlpyta sie co takiego...kiedys warriowala ze jedzie zima w delegacje a straszna sniezyca byla...jak jej powiedzial dosadnie zeby nie lamentowala to kazala swojej siostrze zadzwonic do mojego narzzeczonego i wypytac o wszystko....z tym ze tak zeby nie wiedzial ze to ona kazala jej dzwonic..nie wspomne o wywoluwaniu winy w moim narzeczonym tekstami" czy ty nie widzisz ze ja jestem smutna i placze?"....trocche mozna by bylo opowiadac ale tyle tego bylo ze polowe juz zapomnialam...

Gość a ja podniose
jesli chodzi o jego to on bardziej czuje sie swobodnie u mnie niz u siebie....sam potwierdzil to...zreszta widac to po jego zachowaniu i rozmowach w moim domu....stwierdzil zze nie lubi u siebie bo matka musi wszystko wiedziec...a u mnie nikt o nic nie wypytuje tak

Gość chwila prawdy,
Mamuska stosuje najzwyklejszy szantaż emocjonalny wobec własnego syna.

Gość spedzanie i jego mama
nie chce mi się czytać za długie kto mi powie w skrócie o co chodzi z tą mamą spędzania?

Gość ja też nie
nie przepadam za matką mojego, no niestety....A on mi każe z nią "plotkować". Tylko że ja z nią nie mam absolutnie żadnych wspólnych tematów, nic, i po prostu męczę się, siedząc z nią w kuchni przy kawce. A on tego nie rozumie. WKurzające to jest.

Gość ziemoowitkaa
A jednak syneczek mamusi. Musisz z nim gadać, tłumaczyć do skutku aż załapie albo jeszcze przychodzi mi do głowy, żebyś Ty zaczęła tak samo go zmuszać do przesiadywania z Twoimi rodzicami, może wtedy załapie jakie to męczące.. Nie mam innych pomysłów. Dzięki Bogu ja mam z chłopakiem zdrowe podejście i nikt nikogo do niczego nie przymusza.

Gość ja też nie
No niestety, tlumaczenia niewiele dają. Jego argument - bo moja mama tak Cię lubi ;/ Nosz w mordę. A kiedy ja się z nią męczę jakaś drętwą gadką w kuchni (oczywiście że w kuchni, bo jego mama tylko tam przesiaduje) to on sobie w tym czasie ogląda TV u siebie. Wygodnie co?

Gość ziemoowitkaa
Niepoważny. W dupie ma co mówisz i, że nie masz wcale na to ochoty. Ja się rzadko z chłopakiem kłócę, bo jak robi coś co mnie wkurza, to od razu się odgryzam i też robię mu na złość. Od razu załapuje i zmienia podejście.

Gość ja też nie
Wiesz, generalnei to on też załapuje ....tak na tydzień - dwa. Potem znowu to samo.

Gość ziemoowitkaa
Może za mało się odgryzasz? Bo mój raczej załapuje raz a dobrze. Dla nich nie warto być za dobrą. Nie poznałam faceta, który by to doccenił.

Gość ja też nie
Moze masz rację. Strzelam fochy, ale szybko mi przechodzi. A on o tym wie ...;/

Gość ziemoowitkaa
Normalne. Wie i wykorzystuje. Ja nie strzelam typowych fochów. Normalnie rozmawiamy, odpowiadam na pytania grzecznie, ale już totalnie nie chce mi się, żeby mnie dotykał, a jak o cos prosi, to jestem złośliwa do granic, ma sam sobie podać, zrobić, przynieść, iść. I on tego strasznie nie lubi.

Gość masz dupe nie faceta
powinein juz dawno wytyczyc granice mamusi a nie robic to co robi

Gość a ja podniose
dodam jeszcze smsy rzadkie bo rzadkie ale w stylu" czes synek,co u ciebie ,troche teskno . BUZIACZKI"