Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seclusion

180, obcasy, wieżowiec

Polecane posty

Gość seclusion

Kupiłam wczoraj kozaki na koturnach. 8 cm Mam 183 cm. Cholernie mi się podobają. Mama uważa, że jestem za wysoka i powinnam je oddać. Co wy o tym myślicie ?

Gość madziorraaa
wysoka to będziesz na pewno :) A mamą sie nie przejmuj. Jeśli dobrze się wnich czujesz, to nie oddawaj.

Gość seclusion
teraz to sama nie wiem jak się czuję. Chciałam zapytać o wasze zdanie na ten temat . Czy 190 wzrostu to nie za dużo na dziewczynę i w ogólę:P

Gość Taka jedna Ala
Dla kogo zaduzo? Dla niskich napewno:) Daj spokoj dziewczyno i poszukaj wysokiego chlopaka:D Jak ci sie podobaja kozaczki to chodz w nich. I tak wszystkim nie dogodzisz, wiec sie nie przejmuj.

Gość kkkiiikkkaaa
Moim zdaniem za dużo, ale rób jak uważasz. Dziewczyna 190cm będzie przewyższać większość ludzi na ulicy. Tak jak kobiety z małym biustem nie noszą wielkich dekoltów, kobiety z grubymi nogami nie noszą mini, tak i te bardzo wysokie niekoniecznie dobrze będą wyglądać w obcasach. Trzeba umieć dobrać ubiór do typu urody.

Gość Taka jedna Ala
kkkiiikkkaaa - troche sie mylisz :) Na ulicy jest pelno kobiet z grubymi nogami w mini i wydekoldowanych desek :D Rzadko ktora zachwyca dobrym gustem i elegancja. A wysoki wzrost to nie taka znow wielka wada, bywaja gorsze.

Gość madziorraaa
no tak, mało kto będzie od ciebie wyższy. Większość ludzi będzie na ciebie patrzeć z czystej ciekawości. Większoś sobie pomyśli, że taka wysoka nie powinna nosić obcasów. Mnie osobiście byś również zaciekawiła, ale z tej fajnej strony. Większość miej w doopie ;)

Gość tgertert
zamknelelabys geby tym,ktorzy mysla,ze z takim wzrostem mozesz miec kompleksy,zle sie czuc... a tu nie dosc ze wysoka to jeszcze w obcasach!:P to problem beda mieli.....:)

kkkiiikkkaaa Moim zdaniem za dużo, ale rób jak uważasz. Dziewczyna 190cm będzie przewyższać większość ludzi na ulicy. Tak jak kobiety z małym biustem nie noszą wielkich dekoltów, kobiety z grubymi nogami nie noszą mini, tak i te bardzo wysokie niekoniecznie dobrze będą wyglądać w obcasach. Trzeba umieć dobrać ubiór do typu urody. kkkikkkaaa ---- co ty nie wychodzisz na ulice?? Wlasnie pelno jest tam takich sprzecznosci ze gtrube laski w mini tluszcz sie wylewa z kazdej str ale obcisle stroje itd... To co napisalas to raczej powinno tak byc a nie koniecznie jest Czasem rychodze z zalozenia ze 80% dziewuch nie ma luster w domu i samokrytyki za grosz A co do wzrostu to faktycznie to chyba nie jest najwieksza wada Ja bym bucikow nie oddała z tym ze mnie niewiele obchodzi zdanie ludzi na ulicy :))

Gość madziorraaa
ja widać na kafe jest wiele chamstwa ale i dużo tolerancji :D na ulicy jest odwrotnie :D

Gość kkkiiikkkaaa
Sorki, źle napisałam. Powinnam była napisać "nie powinny nosić, a noszą":) W każdym razie po co naśladować brak stylu:)

Gość Lisavietta
tragedia wieża eiffla

Gość afasfdasfasfasffffffff
seclusion To teraz musisz sobie znaleźć faceta o moim wzroście i z nim chodzić to na jego tle będziesz wyglądała na niższą ;)

Hehe. Wiezowiec... ;-) Sluchaj no. Owszem, jestes bardzo wysoka. Juz bez butow. Ale nie jestes jeszcze olbrzymka. Nie rozumiem tego przejmowania sie tym, ze ktos jest nizszy albo wyzszy, laska ma tylko 155 a facet 170 czy babka 180 i z tego powodu powinni sie czuc gorsi, a najlepiej zamknac sie w domu i spedzic tam reszte zycia. Takie mam wrazenie czytajac kafeterie. Ty juz odstajesz od przecietnej - bedziesz odstawac jeszcze bardziej. No i co ;-) Jesli jestes szczupla na pewno nie bedziesz wygladac odpychajaco. Ja osobiscie nie lubie obcasow, ale jesli Ty tak - to kup. To tylko buty. Zawsze mozna schowac w szafie

Gość You made me cry
Po co się masz "ograniczać"? Nie zwracaj uwagi na innych, część może być rzeczywiście ciekawa zwłaszcza starsze osoby, ale dla normalnych osób to nic dziwnego-wysoka dziewczyna, ludzie są coraz to wyższi i przestaje to robić wrażenie, spotkałam parę wysokich dziewczyn i wcale nie wyglądają jak wieżowce, mają fajnie bo są zauważalne, a jak wysoka ubierze się elegancko to naprawdę wygląda elegancko i dostojnie, niskie osoby mogą tylko pomarzyć...

Gość a jestes szczupla czy nie ?
bo jak szczupla, to wyglada swietnie, ale wielka baba :O

A teraz widze deprecjacje niskich osob. Wysokie osoby moga wygladac fajnie. Ale zapewniam Cie, ze niskie tez i ze moga rowniez wygladac "dostojnie". A nie tylko pomarzyc. KAZDY!!! Moze zrobic wrazenie...

Gość You made me cry
Jasne, że każdy może zrobić wrażenie! Gdzieś napisałam, że nie? tylko niska ładna osoba nie zrobi takiego samego jak wysoka ładna...

Gość szarapowa ma 189 cm
i do tego nosi obcasy i nie stęka 😴 wy musicie oczywiście robić z gówna problem :D

Gość yyyyyayyyyyyyyyyyyy
Hmm możesz robić, jak uważać :) Ale po co się męczyć na takich obcasach będąc tak wysoką? :) Ja bym była w siódmym niebie jakbym miała 173 chociaż i na pewno nie nosiłabym obcasów. Sama mam 163 cm wzrostu i czuję się niska bez butów na obcasie i mało atrakcyjna przez to. Był czas, że nosiłam dzień w dzień buty na obcasach ale olałam to w końcu i noszę sobie w fajnych bucikach płaskich i na luziku sobie chodzę :)

Myślę, że jeśli Tobie sie podobają i dobrze się w nich czujesz absolutnie nie powinnaś ich oddawać tylko zakładać i cieszyć sie że nie jesteś niskim kurduplem :)

Gość seclusion
dziękuję za wszystkie odpowiedzi :D wymieniłam na koturnę nieco niższą i bardzo dobrze się w nich czuję. a jeszcze niedawno nie pomyślałabym nawet o kupnie tego typu obuwia

Gość a jjaaaa
Obecna miss świata ma 180 cm a jest boska idealna cudowna

Gość sexi blondi *** XOXA
No pewnie, chodź i się nie przejmuj :)

Gość Boze wez sie naucz polskiego
ten koturn, a nie ta koturna :o

Gość seclusion
moje koturny są dziewczynami: ]

Gość Elwira-175cm.
Powyzej 180 konczy sie jaka kolwiek kobiecosc zaczyna babo- chlop.

mam dokładnie tyle co ty cm a kupiłam buty na dokładnie 8 cm obcasie - na zimę, twoja mama ci zazdrości, wiadomo :classic_cool: wkładaj je na nogi i w miasto !