Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaposlubie

SPRZEDAM baaardzo Tanio Suknie na wzór Maggie Sottero Sabelle!

Polecane posty

Gość onaposlubie

Witam mam do sprzedania suknia ślubna szyta na wzór Maggie Sottero Sabelle. Suknia posiada tren, który można dowolnie podpiąć, marszczenia. Do sukni gratis dorzucę bolerko - nieużywane, koronkowe z krótkim rękawkiem. (zdjęcie na życzenie) Suknia wymaga czyszczenia - stan określam jako db+/bdb; sprzedaję bez koła. Suknia szyta na osobę o wymiarach: 88 - 63 - 90 (suknia posiada sznurowanie, dzięki czemu można ją dopasować - w dniu ślubu wymiary niecowiększe z uwagi na ciąże :) ale suknia spokojnie da się dopasować do szerokiego zakresu) wzrost 170cm Suknie sprzedam tanio - bo poprostu zajmuje dużo miejsca. Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze o podanie maila i kwoty. Zapłaciłam za nią dokładnie 3190zł ale sprzedam za grosze - interesuje mnie kwota w okolicach 400zł.

Gość ha ha dobre stella dobre
i nikt nie kupił, a ostatnio pisałaś że chcesz za nią 3.500zł bo dałaś 5tys cena nisko spadła

Gość ha ha dobre stella dobre
taką samą suknię chyba 2 dni temu też chciała sprzedać ale za 3.500zł hahah może to zbieg okoliczności a może nie :)

Gość onaposlubie
Mojej sukni nie sprzedawałam jeszcze :) i napewno taka kiecka nie kosztuje tyle kasy bo to nie oryginał :) oryginał może i tyle kosztuje :) ja mam szyta na wzór (co napisałam w temacie)