Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnbvbbvbvvv

Amputacja kończyn na własne życzenie --- co myślicie o takich ludziach ?

Polecane posty

Gość masz watpliwosci to nie
ZBOKI i tyle 🖐️

Gość apo
Jak można tak nieelegancko wypowiadać się -zboki.To powinno być przez administratora blokowane.Wracając do rzeczy.Problem jest bardzo poważny.Myślę,że jest wiele takich osób tylko nie maja odwagi do tego się przyznać.Jestem przekonany,że należałoby takim ludziom pomagać.Jest to nie zależne od nich.Czują się jak w nie swoim ciele.Prześladuje ich jedna myśl jak pozbyć się swojej kończyny.Są to normalni,zdrowi ludzie i jestem przekonany,że czekają na rozwiązanie tego problemu tak aby nie musieli się sami okaleczać.

Gość acac
do psychiatryka :O

Gość fererooo
"Są to normalni,zdrowi ludzie" ze co prosze?:D Choroba psychiczna jak wiele innych, z tym ze kwalifikujaca raczej do przymusowego leczenia

Gość oj tam kończyna
niech idą na całosc:najpierw konczyna, a potem głowa

Gość Apo
Jestem przekonany że niebawem na tej stronie powinni wypowiadać się tylko Ci którzy poważnie podchodzą do tego problemu.Jest wiele osób bez względu na płeć.które mają takie dążenia.Nie zrozumieją tego Ci którzy nie wiedzą nic na ten temat.Najlepiej byłoby aby nie wypowiadać obraźliwych słów.

Gość sasssssssssssssssssss
straszne! gorzej jak po kilku latach ktoś "wyzdrowieje" i chciałby znów mieć swoją nogę

Gość bff;kggfgf
oni cierpią psychicznie, a ból psychiczny jest gorszy niż fizyczny. nasz umysł nie ma ograniczeń i może podążać w różne strony. to nie jest żadne sadomaso tylko poważne zboczenie psychiczne.

Gość drtttt
No to jest zaburzenie w pracy mózgu. pewnie da się to leczyć, z pewnością nie jest to normalne zchowanie zdrowego człowieka

Gość drtttt
a i jest napisane,że to również bywa sadomaso

Gość gość
szukam osob ktore mysla o amputacji na zyczenie-wannabe/pretender/devotee. celem jest rozmowa/wywiad do ksazki o tym zjawisku. zainteresowanych prosze o kontakt: davesemafor@gmail.com