Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa 222666

Staranka o synka - kobietki łączmy się w staraniach !!!

Polecane posty

Gość malwa226622
Cytmarch - oooo super w tobie moja nadzieja. Też tak chce zrobić :) Napisz coś więcej ???? Jak długie masz cykle ? w którym dniu czułaś owulację ? No i w którym tygodiu ciązy jestes ?

Gość dffghd
a co jesli bedzie córaa? syn na odstawke pojdzie zapewne

Gość Cytmarch
mama malego smyka- ale ci fajnieee :) Moje cykle wynosiły 30 dni, owu mam zawsze między 16 a 18 dniem, boli mnie jajnik, kochałam się w 16 dniu, jajnik kuł, ale śluz płodny pojawił się na drugi dzień (za kika godzin). Przed owu i po owu zabezpieczaliśmy się gumką więc wpadka w inny dzień niemożliwa. Syn robiony z premedytacja wręcz haha. Czuję się na synka ale nie chcę się nastawiać. To nasze pierwsze dziecko, jestem w 3 miesiącu.

Gość Cytmarch
Jak będzie córa- też super, te sukieneczki olala :) Nie ważna płeć - ważne że zdrowe. Jakoś tak, samo z siebie wyszło, że chcielibyśmy najpierw synka...więc tak celowaliśmy. Nie wyjdzie trudno, córa będzie super, każde dziecko powinno być kochane niezależnie od płci.

Gość malwa226622
Nie będe pisała formułek, że jak jednak się nie uda i będzie córcia to się nic nie stanie - bo dla mnie to oczywiste !!!! Tym bardziej,że ja uwielbiam swoje córeczki i jeszcze jedna do kompletu baaaardzo mile widziana. Ale też nie ukrywam że mąż bardzo chce synka i dlatego che spróbować go ustrzelić :)

Gość malwa226622
mama malego smyka - dzięki za podpowiedzi. No widzisz co jednak w tych zachciankach jest :) Ja powiem wam że nie bardzo rozumiem tą chęć posiadania parki - moim zdaniem dzieci tej samej płci lepiej się chowają, mają takie same zainteresowania. Moje dziewczyny razem bawią sie lalkami, jeżdżą wózkami, tańcza ubrane w falbany. Chłopiec i dziewczynka mają jednak inne pasje i zaineresowania. Pewnie, że czasami się pobawią ale generalnie trudniej się im do siebie dopasować. Ja myslałam takim kategoriami. Nawet w przedszkolu dzieci bawią przeważnie zgodnie ze swoja płcią dzięwczynki z dziewczynkami, chłopcy z chłopcami i tylko od czasu do czasu się mieszają. Więc gdyby nie mąż to dla mnie trzecia dziewuszka jak najbardziej pasuje :)

Gość malwa226622
Cytmach - dzięki za odpowiedż :) Mam nadzieję, że będziesz się często odzywać i poinformujesz mnie o efekcjie waszych starań :) A jakie masz chętki jedzeniowe ? Ja teraz uciekam po małą do przedszkola - ale wieczorem się odezę. A wy piszcie, piszcie dziewuszki !!!! :) ;)

Gość malwa226622
Dziewczyny gdzie jesteście ? ???? Żadna nie stara się o synka :(

Gość malwa226622
Ponawiam pytanko - Czy to kłucie jajnika to ból owulacyjny czyli że jajeczko już jest uwolnione z pecherzyka czy dopiero pęka ? Ile takie pękanie pęcherzyka trwa ? Te ksiązkowe 24 godziny owulacji to czas kiedy jajo odbywa swoją droge czy razem z uwalnieniem/ pękanim pęcherzyka ? Nurtuje mnie to bo nie wiem czy stranak rozpocząć od momentu kiedy zaczyna się to kłucie czy lepiej później Może ktoś wie ? ?????? Proszę o odpwiedź

Gość malwa226622
Nie ruszają mnie takie komentarze :) Ale dzięki za obrone :) Jeśli nie rozumiesz,że chce dac mężowi syna bo o tym marzy to twoja sprawa.