Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luna rossa

Ile ćwiczyć dziennie?

Polecane posty

Gość luna rossa

Hej dziewczyny! Jestem mama pol rocznej córeczki i potrzebuje schudnac jeszcze ok 8 kilogramow Waże 60 kg na 165 cm wzrostu i baaardzo źle się czuję we wlasnej skórze.. Od ponad tygodnia jestem na diecie South Beach 1 faza i planuje od przyszlego tygodnia dorzucic jakies cwiczenia... Niestety nie mam w domu zadnych bierzni ani rowerkow... A i z czasem kiepsko... Mysle ze moglabym poswiecic dziennie ok 1 godz na cwiczenia. Podpowiedzcie mi prosze jakie cwiczenia najlepiej wykonywac na spalenie tkanki tluszczowej i ujedrnienie posladkow oraz piersi (ktore lekko obwisly)? A co najwazniejsze ile powinnam cwiczyc dziennie aby bylo widac rezultaty...?? Prosze pomóżcie mi bo nie moge juz na siebie dluzej patrzec :(

Gość nestea.....
do wzmocnienia klatki piersiowej i ramion mozesz uzyc np. butelek z woda ;) na posladki dzialaja swietnie wymachy nogi w tyl (kucasz "na pieska" i wymachujesz noga) do tego dluuuuuugie spacery z dzieckiem. pelno jest cwiczen, wiec wygooglaj sobie jaks zestaw albo wlacz youtuba i cwicz.

Gość niuniek12345
na spalenie tkanki tłuszczowej najlepsze aeroby minimum jednorazowo 30 minut. Biegać możesz na powietrzu, jeśli masz z kim zostawić dziecko, ewentualnie skakanka daje świetne rezultaty. Hula hop kształtuje talie

Gość luna rossa
musialabym sie nauczyc nim krecic... ;) ale slyszalam ze hula hop jest swietny tylko do wyrobienia talii, a ja chcialabym schudnac we wszystkich partiach ciala... A moze znacie jakies swietne cwiczenia cardio lub inne, ktore wydaja sie wam skuteczne? Jak tak wrzucajcie linki, potrzebuje jakiejs inspiracji!

Gość luna rossa
No wlasnie gdybym tylko mogla z kims zostawic dziecko, poszlabym na silownie... Kiedys mialam takie swietnie wyrzezbione cialo... a teraz jestem taka jakby zalana... Masakra.. Wiem ze na necie jest mnostwo cwiczen, ale myslalam ze ktoras mi podpowie jakies ktore sprobowala na sobie ;) Co do skakanki, to tez sie zastanawialam nad jej kupnem... Tak samo jak myslalam nad malymi ciezarkami. Znacie jeszcze skuteczne cwiczenia na biust?

Gość nestea.....
wpisz w youtuba cardio i ci wyskoczy pelno filmikow. ja mam na playstation swietna plyte z cwiczeniami. jak ktos ma playa to moge polecic bo naprawde swietna (z wszystkim rodzajami cwiczen).

Gość smile :)
ja cwicze 45 minut na stepie plus 6weidera i oczywiście dieta. póki co 8 kilo mniej :D

Gość luna rossa
Smile :) - tez myslalam o 6 Weidera ale jak na razie musze zaczac po pare brzuszkow dziennie, bardzo o dlugo nie cwiczylam i mialam jeszcze cesarke wiec stopniowo, a po paru mcach moze szosteczka ;) tak czy inaczej rezultaty brzuszkow widac dopiero jak sie spali tluszcz na brzuchu i tu tkwi problem...jaka diete stosujesz i w jakim czasie tyle schudlas?

Gość smile :)
ja tez jestem po cc i zaczełam ćwiczyć 7 miesięcy po. żadnych problemów. 6 na pocztku to łatwizna, teraz daje mi za to popalić :P moja dieta to zdrowe odżywianie i MŻ ( mniej żreć :P ) 5 posiłków, dużo warzyw, produkty zbożowe i pełnoziarniste ( np makarony, ryż ) zero cukru i zero smażonego. Do tego 2 litry wody dziennie, herbata zielona i herbata wspomagająca odchudzanie :) co do reszty masz racje ( o rezultatach ) ale u mnie już widać efekty w górnej parti brzucha. musze jeszcze popracować nad moją oponką...

Gość luna rossa
Własnie natknelam sie na jakies cwiczenia z Mel B, sa nawet do kupienia plyty... Moze ktoras probowala? Ponoc sa skuteczne... warto kupic?

Gość niuniek12345
a próbowałaś ćwiczeń z serii "* minutes", jest 8 abs, 8 buns itd, poszukaj na youtube, wypróbowałam i są godne polecenia. skakanka daje też świetne rezultaty

Gość arrturr89
Masz racje to jest w sumie jedna z najczęściej wybieranych marek jesli tak mozna powiedzieć odzywek i suplementów. Met-Rx chyba znają wszyscy którzy siegaja po odżywki i suplementy.

Gość gość
nie karmilas piersia to jestes gruba, jakbys karmila i przy okazji zajmowala sie domem i dzieckiem to na bank bys schudla, ale ze ci sie nie chcialo, to teraz bedziesz miala bardziej bolesniejsza droge....

Gość gość
Do gość : taka jesteś mądra ? ja karmię piersią już 7 miesięcy, zajmuję się sama domem, dzieckiem zwierzakami itp i czasem brakuje czasu żeby do toalety pójść i waga stanęła w miejscu więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka... Co do tematu to zaczęłam jeść 5 razy dziennie małe porcje, a nie tak jak wcześniej w biegu czy międzyczasie coś szybko zjeść i codziennie ćwiczę 40-60 min dziennie (zależy ile mi dziecko pozwoli) z Tiffany Rothe na youtube i widzę różnicę :)

Ja od 1.5 roku cwicze z Cindy Crawford- ma 3 plyty ja lubie najbardziej "shape your body" oraz cwiczenia z Mel B na nogi, posladki, itd . Kiedys mialam zaciecie i cwiczylam 3x w tyg a teraz to jak mi sie zachce ;) ale staram sie min. 1x na tydzien cwiczyc. Schudlam przez ten czas 14 kg :)