Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakam

nic nie rozumiem

Polecane posty

Gość jakam

niec nie rozumiem z tej sytuacji zostawil mnie nie mieszkamy razem od tygodnia a nie jestesmy od miesiaca zastrzegl ze nie chce byc ze mna ze ma mnie dosc dalam mu w kosc ale nie wszystko jest moja wina a teraz po tym wszystkim przyjezdza po mnie do pracy przywozi bigosik cieply w pudeleczku ciastko na talerzyku a to na zakupy mnie podrzuci, a to do maka a to po winko odwozi do domu niec nie rozumiem ja chce zyc swoim zyciem nie wiem o co mu biega najpierw ze juz nigdy nie wrocimy telefony ze jakas blondyne widzial ale nie zagadal a pozniej obiadki mi przywozi itd

Gość jakam
no chyba oszaleliscie oczywiscie ze nie ale wkurza mnie to bo najpierw dowali a pozniej wydzwania o pierdoly znow dowali to z obiadkami przyjezdza dziwne to co radzicie zrobic?

co radzicie zrobic?" przespać się z nim :) jak będzie nadal obiadki woził to wiadomo o co chodzi jak przestanie to wiadomo po co to było :D chciał cie wspominkowo jeszcze raz "puknąć"

Gość jakam
nie sadze ze chodzi o to bo wie ze nic z tego nie bedzie zreszta nie pcha sie do mnie do mieszkania ani mnie nie zaprasza do siebie

Gość jakam
regres Ty czasem cos powaznie napiszesz? czy tak jezdzisz po ludziskach?

Gość jakam
dla mnie to dosc powazne bo chcialabym wiedziec o co biega temu facetowi