Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileczka11111111

co na mikołaja dla 8 miesięcznej dziewczynki?

Polecane posty

Gość ileczka11111111

hej dziewczyny mam pytanie wiem, że ten temat przewijał się pewnie przez Kafe ze 100 razy, ale przed mikołajem pojawi się on pewnie jeszcze nie raz. Więc proszę was o pomoc w wyborze prezentu dla 8 miesięcznej dziewczynki. Jestem jej chrzestną i mam pustkę głowę, ponieważ jeszcze nie mam swoich dzieci i nie wiem co jest potrzebne takiemu maluchowi do szczęścia:) Kwota jaką dysponuje sięga 100 zł. Choć jak się trafi coś fajnego a tańszego będę zadowolona:). Myślałam o "chodziku pchaczu" z fisher price - ale po opiniach nie jestem do niego do końca przekonana. Więc już sama nie wiem, pomóżcie i powiedzcie co się u waszych maluchów najlepiej sprawdziło i czym się najdłużej bawili. Dzięki za pomoc pozdrawiam:)

Oooo to dobry temat :) rowniez jestem chrzestnym 8 misiecznej dziewczynki i rowniez mam taki problem :) Tak wiec slucham ... co moglibyscie zaproponowac ? Cena tak do 200zl

Nom stoliczek edukacyjny dla takiego malucha bylby strzalem w 10tke :) A sanki ? Wiesz... podobno idzie globalne ocieplenie wiec nie wiem czy jest sens :) Dzieki za pomoc

Gość paclavvska
Juzusie maryjo oby nikt nie wpadl na pomysl , zebymojemu dziecku kupic ten stoliczek. Mikolaj gwiazdka urodziny i w chacie nie ma jak przejsc

hehehhe a kto powiedzial ze na kazda okazje ktos musi kupywac takie wielkie (gabarytowo) rzeczy ? Teraz gdy ma kilka miesiecy przyda jej sie to dla lepszego rozwoju... Lepiej zamknac dziecko w pokoju z rysorakiem ?

Gość oooska
Ja mojej 8 miesięcznej córeczce kupiłam gąsiennicę gawędziarkę z Fisher Price - ma juz rok a zabawka jest dalej na topie:) polecam, kosztowała 74 zł

Gość ileczka11111111
smerfetka - dzięki wielkie za tyle propozycji, najbardziej podoba mi się "garnuszek klocuszek" (choć nie wiem czy to nie za wcześnie jak na taką zabawkę) i "kostka edukacyjna". ma ktoś jeszcze jakieś pomysły - będę bardzo wdzieczna

kostkę edukacyjną kupiłam jak syn miał 7msc -potrafiła go zająć na 20-30 min teraz ma 10msc i też jest jeszcze w "łaskach" . Zdziwiłam się jej wielkością bo jest sporawa co oczywiście jest na plus. Baterie też długo trzymają , wykonana z dobrego plastiku . Co do garnuszka to moja przyjaciółka nie może się go nachwalić. Pierwsze córka się nim non stop bawiła a teraz kupuje drugiej.

Gość ileczka11111111
chyba kupię ten garnuszek - jak nawet nie przyda się teraz to będzie za parę miesięcy. Zawsze to zabawka, która pomoże jej rozwinąć się manualnie oooska - ta gąsienica jest też warta uwagi - dzięki