Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NONA............

NOCNIK

Polecane posty

Gość NONA............

Witam!corka ma 19miesiecy i zaczeła robic siku na nocnik z tym ze nie wola ze chce siusiu sadzam ja co chwile na nocnik i robi, chodzi w dzien bez pieluszki ale sama nie zawola tez tak miałyscie

Gość kaskadaaa
jak ja tego nauczyłaś??? Moja boi się podejść do nocnika:(

Gość NONA............
chodzila bez pieluchy i sikała dosłownie po nogach miała kupe prania przez około tygodnia do dwoch i wkoncu zakumała z tym ze nie woła ze chce

Gość kaskadaaa
też kiedyś rozebrałam córkę i chodziła bez pampersa do czasu kiedy nie zrobiła kupki na dywan i rozniosła ja na butach po całym dom. Ile było smroda a ile sprzątania, 3 dywany musiałam wyprać:(.

Gość Marlenka mirellena
Tak, tez tak miałam. Potem zaczęła wołać. Nie zakładaj pieluchy na noc, wysikaj na spiocha ale nie zakładaj!!!

Gość JA TO JA :)
Ja mojego synka też uczyłam,że kupkę i siusiu robi się na nocnik... Panicznie się bał nawe usiąść na niego.....Któregoś dnia zrobił siku w majtki tak strasznie płakał wzięłam go do łazienki i mu mówie: Widzisz teraz musisz płakać bo siusiu zrobiłeś w majtki a jak bys usiadł na nocnik to by nie było takiego problemu...USIADŁ NA NOCNIK!Nie zrobił siusiu ale biłam mu brawo za kazdym razem jak usiadł:) Pozniej mu wytłumaczyłam ze jak bedzie wołał aa(kupka)i siusiu to dostanie czekoladkę i położyłam ja w wc na półce i sie nauczył!!!!:D W okresie dwoch tygodni!!!!!:) Teraz nawet jak spi w dzien (do spania ubieram mu pampersa)to i tak budzi sie i woła siiiiii:)

Gość Marlenka mirellena
filipka a potem do 4 lat w pampku:( proszę dziecko jak nie sika w dzien to i w ocy nie ma potrzeby kup podkład i wysikuj a nie pampka ;/